Izvor: Piplmetar.rs, 12.Nov.2023, 03:31

Zvanično: Rastali se Radnički i Nikola Trajković

Trener je napustio klub usled serije loših rezultata

Foto: MN Press/Marko Metlaš


Fudbaleri Radničkog poraženi su u 14. kolu Superlige Srbije od Novog Pazara sa 1:0, a samo dan nakon ovog neuspeha ostali su i bez trenera.
Tim sa Nišave ne briljira u prvenstvu, a odgovornost za blede partije preuzeo je doskorašnji strateg Nikola Trajković i podneo ostavku.
Ovakav epilog mogao je i da se nasluti, jer je doskorašnji šef struke >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Nišlija o tome govorio i na konferenciji nakon meča sa Novim Pazarom.
Radnički se nakon 14. kola nalazi na 14 mestu na tabeli sa samo 13 osvojenih bodova, dok je primarni cilj na početku sezone bio plasman u plej-of.
(Telegraf.rs)


Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.