UŽIVO: Crvena zvezda - Unikaha 80:76 (KRAJ)! Pobeda Zvezde

Izvor: Vesti-online.com, 02.Mar.2018, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Crvena zvezda - Unikaha 80:76 (KRAJ)! Pobeda Zvezde

Kada igraju Ročesti, Feldin i Bjelica onako kako znaju, nema zime za Zvezdu. Crveno-beli su pobedili Unikahu u Pioniru u 24. kolu Evrolige. Bila je to 10. pobeda čete Dušana Alimpijevića, koja je zadržala šanse da se nađe u četvrtfinalu evro elite.

USKORO OPŠIRNIJE...

PROČITAJTE TOK MEČA!

16. minut - Treća trojka Ročestija, Zvezda opet vodi - 33:32. Zakucavanje Lazića, Pioniir se probudio, serija 5:0 domaćina - 35:32. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<

Lazic takes the baseline route #7DAYSMagicMoment pic.twitter.com/T3AQA5b1Fg

1. minut - Utakmica je počela. "Pionir" nije pun, prvi put ove sezone. Bojkot "delija" i slabi rezultati su verovatno uslov da nema više od 5.000 gledalaca u hramu srpske košarke. Startna petorka Zvezde: Ročesti, Feldin, Lazić, Bjelica i Lesor. Pre meča, poklon od strane crveno-belih dobio je Nemanja Nedović. Prvi poeni za Lesora.

pic.twitter.com/eRYSzf2RHn— DELIJE SEVER (@DELIJEDelije) 02. март 2018.

U prvom meču u Španiji, Unikaha je bila ubedljiva u Malagi - 79:65.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Evroliga

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Pobeda Zvezde nad Malagom za 10. trijumf u Evroligi

Izvor: Beta, 02.Mar.2018

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su večeras Malagu u Beogradu sa 80:76, u 24. kolu Evrolige.Zvezda je tako ostvarila 10. pobedu u tom takmičenju i zauzima 10. mesto na tabeli sa istim skorom kao i Malaga.Crvena zvezda će sledeću utakmicu u Evroligi igrati u petak, 9. marta protiv Barselone u Španiji.Najefikasniji...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.