UŽIVO: Crvena zvezda - Real (19.00)! Pada li kralj u Pioniru?

Izvor: Vesti-online.com, 30.Mar.2018, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Crvena zvezda - Real (19.00)! Pada li "kralj" u Pioniru?

Košarkaši Crvene zvezde mislima su u majstorici polufinale plej-ofa protiv Mornara u ponedeljak, a dobra uvertira za crveno-bele pred meč sezone je duel sa Realom iz Madrida u pretposlednjem kolu ligaškog dela Evrolige. Ostanite uz portal VESTIONLINE i pratite tekstualni prenos meča iz Pionira.

Zvezda već dugo igra bez Nemanje Dangubića, koji je završio sezonu, a protiv "kralja" na parket neće istrčati ni Pero Antić zbog povrede zgloba.

Za Real >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << neće igrati teško povređeni Ognjen Kuzmić, koji je prošle sezone nosio dres kluba sa Malog Kalemegdana. U sastavu nema ni Serhija Ljulja, a glavna opasnost po domaćina biće sjajni Slovenac Luka Dončić.

U prvom delu sezone Zvezda je napravila senzaciji pobedivši Real u Madridu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Poluvreme - Kako protiv Dončića? Tviteraši proglasili najveća iznenađenja u Zvezdi!

Izvor: Sportske.net, 30.Mar.2018

Odbrana ponovo nije na nivou...Prvih 20 minuta u "Pioniru" je prošlo, a Crvena zvezda gubi od Real Madrida sa 39:43...Fantastičan početak Luke Dončića i Real Madrida, očas posla je bilo 0:10, Crvena zvezda je uhvaćena na spavanju. Dončić je bio nerešiva enigma za odbrambene igrače Crvene zvezde,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.