UŽIVO: Crvena zvezda - Mladost 2:1, Radivojević! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 22.Okt.2017, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Crvena zvezda - Mladost 2:1, Radivojević! (VIDEO)

Uz MOZZART Sport pratite dešavanja sa meča na Marakani

CRVENA ZVEZDA - MLADOST (L) 2:1 (2:0)

/Pešić 26, Račić 40 - Radivojević 50/


Beograd;

Stadion: Rajko Mitić;

Sudija: Jovan Šegrt;

CRVENA ZVEZDA: Borjan - Stojković, Le Talek, Babić, Rodić - >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Račić (od 52. Donald), Krstičić (od 46. L. Ilić) - Adžić (od 68. Radonjić), Milijaš, Srnić - Pešić.

Klupa: Supić, Anđelković, Gobeljić, Luka Ilić, Donald, Radonjić, Joveljić.

MLADOST (L): Rosić - Andrić, B. Milošević, Šatara, Pešić - Radivojević, Sinđić (od 46. Marinković) - Pavlović, Tumbasević. Marić (od 77. Golubović) - Trifunović.

Klupa: Zečević, Vang, Golubović, Cuckić, Marinković, Marković, Milosavljević.

KRAJ UTAKMICE

91. minut - Dobra intervencija Borjana, zamalo da gosti izjednače...

90. minut - Tri minuta nadoknade...

89. minut - Opšti haos na terenu! Odjednom je sve eksplodiralo, Vladimir Radivojević je direktno ušao u Damijana Le Taleka, a Francuz je prišao igraču Mladosti i gurnuo ga, što je izazvalo haotično stanje na terenu. Gužva, guranje, udaranje... Ubrzo se sve smirilo, a po žuti su dobili i Le Talek, Radivojević, Borjan i Rosić.

88. minut - Opet tuče Milijaš i opet Rosić na mestu.

87. minut - Novi pokušaj Nenada Milijaša iz slobodnjaka, a opet na mestu Dragan Rosić. Uporan je Milijaš sa ovim udarcima iz daljine...

85. minut - Drugi žuti za Predraga Pavlovića, Mladost će ostatak meča igrati sa desetoricom.

82. minut - Nenad Milijaš je pripretio, potom Milan Rodić, ali rezultat ostaje nepromenjen.

77. minut - Šansa za Mičela Donalda! Izodbijala se lopta u kaznenom prostoru gostiju, ali je vezista crveno-belih bio neprecizan... Inače, Nenad Milovanović je izvršio drugu izmenu, umesto levog beka Slavka Marića na terenu je ofanzivac Stefan Golubović.

73. minut - Bomba Damijana Le Taleka sa distance, morao je da intereveniše Dragan Rosić, korner za Zvezdu...

71. minut - Odlična šansa za goste, opet nakon prekida, probao je Bogdan Milošević...

68. minut - Treća izmena u redovima domaćih. Luku Adžića menja Nemanja Radonjić.

61. minut - Dobra šansa za goste! Janko Tumbasević je probao, a Milan Borjan uz mnogo muke uspeva da sačuva Zvezdin gol.

60. minut - Solidan pokušaj Mičela Donalda iz slobodnjaka. Gađao je golmanov ugao, lopta je prohujala pored gola. Zamalo.

55. minut - Stativa! Nenad Milijaš je tukao iz slobodnog udarca, ali je okvir gola bio saveznik Draganu Rosiću koji je ostao kratak u ovoj situaciji.

52. minut - Drugu izmenu vrši Vladan Milojević. Uroš Račić ustupa mesto Mičelu Donaldu.

51. minut - Au, zamalo da vidimo jedan bizaran gol! Neko od defanzivaca gostiju je probao da ispuca loptu, a ona se odbila od Aleksandra Pešića i zamalo završila u mreži... Bilo je blizu.

50. minut - GOOOOOL! Uzvraća udarac Mladost! Gosti dolaze do gola. Ispala je odbrana domaćih, kratak je bio Uroš Račić, Milan Borjan izleteo, a Vladimir Radivojević pogodio bliži ugao - 2:1.



49. minut - Lepa akcija Crvene zvezde u kojoj su učestvovali Luka Ilić, Nenad Milijaš i Aleksandar Pešić, ali je špic domaćih prejako uputio loptu na drugu stranu.

46. minut - Po jedna izmena na obe strane. Luka Ilić je na terenu umesto Nenada Krstičića, a Uroša Sinđića menja Nenad Marinković.

Počinje drugo poluvreme!

KRAJ PRVOG POLUVREMENA

40. minut - GOOOOOOL, Crvena zvezda vodi sa 2:0! Uroš Račić je strelac. Prvo je zadnji vezni crveno-belih kombinovano sa Nenadom Milijašem, potom sa Aleksandrom Pešićem i na kraju matirao Dragana Rosića.



37. minut - Velika prilika za goste! Sjajna kombinacija Mladosti nakon koje šutira Predrag Pavlović. Milan Borjan interveniše i šalje loptu u korner. Nije ovo bilo nimalo naivno...

34. minut - Uroš Račić se našao na travi, moraće da mu se ukaže pomoć. Inače, od gola nije bilo ozbiljne šanse.

26. minut - GOOOOOOL, Zvezda vodi sa 1:0! Filip Stojković centrira sa desne strane, Aleksandar Pešić zakucava loptu glavom u gol. Pešić je bio na granici ofsajda...



25. minut - Novi pokušaj Adžić na sličnu foru, lopta prolazi pored gola. Pre toga je Nenad Krstičić maestralnim klizećim osvojio loptu. Odlično igra bivši vezista Alavesa...

21. minut - Kakva šansa za Zvezdu! Luka Adžić je pucao iz sve snage sa levog krila, a Aleksandar Pešić nije iskoristio odbitak, iako je prvi stigao do lopte.

18. minut - Slavoljub Srnić u šansi! Nesebično je hteo da proigra nekoga od saigrača, no to se ispostavilo kao loša odluka. Možda je mogao sam da proba...

18. minut - Odlično je Uroš Račić izbacio jednog od protivničkih igrača i raspalio po lopti, ali je njegov šut izblokiran. Još uvek čekamo neku ozbiljnu šansu.

16. minut - Još jedan pokušaj Zvezde iz prekida, ovoga puta Nenad Milijaš. I dalje nema promene rezultata...

12. minut - Razgoropadila se Mladost... Vladimir Radivojević se stuštio ka golu crveno-belih, ali je njegov pas presekao Uroš Račić. Moglo je da bude opasno po gol domaćina.

10. minut - Pokazuje zube i Mladost, pomalo nesigurna reakcija Srđana Babića. Korner za Lučance koji prave faul u napadu.

8. minut - Solidan pokušaj Luke Adžića iz slobodnog udarca, ali lopta je išla pravo u Dragana Rosića.

6. minut - Zvezda agresivna i ofanzivna, dosad bez većih uzbuđenja. Probio je Nenad Krstičić, ali se lopta zagubila u protivničkoj odbrani.

3. minut - Prva ozbiljnija šansa za Crvenu zvezdu. Filip Stojković je probio po desnoj strani, lopta je završila na suprotnom krilu, a centaršut Nenada Milijaša izblokirali su gostujući defanzivci.

- Utakmica je počela!

Kao što je rekao trener Crvene zvezde Vladan Milojević Arsenal je otišao u istoriju. Crveno-beli moraju da se koncentrišu na, ipak, najvažnije takmičenje ove sezone - Superligu Srbije.

Biće na velikom ispitu srpski vicešampion. Kadrovski problemi muče ekipu sa Marakane. Iz stroja je ispao Vujadin Savić, rovit je Gelor Kanga, Milojević ne može da računa na Rikardinja i Milića.

KVOTE KLADIONICE MOZZART ZA DUEL ZVEZDE I MLADOSTI

Šansu od prvog minuta dobio je Luka Adžić, strelac het-trika u Kup pobedi nad Dinamom, na klupi su supertantovani Luka Ilić i Dejan Joveljić. Ovaj drugi bi danas mogao da debituje ako rezultat to dozvoli.

Zvezdin poslednji poziv navijačima: Dođite, vreme je za Joveljićev debi!

Lučanci su tradicionalno nezgodan rival za crveno-bele. Prošle sezone su izvukli remi (2:2) na stadionu "Rajko Mitić". Na poslednjih pet susreta ova dva tima došlo je GG. Trener ekipe iz Dragačeva Nenad Milovanović poznat je kao veliki "mučitelj" večitih rivala.

Milojević je ipak morao da riskira, da poneke nosioce odmori. Pa je na klupi ostavio Mičela Donalda i Nemanju Radonjića, dok Gelora Kange i Ričmonda Boaćija nema ni u protokolu.

SUPERLIGA - 14. kolo

Petak

Vojvodina - Radnički Niš 1:1 (0:0)

/Jovančić 70 - Pavkov 73/

Subota

Mačva - Borac Čačak 1:0 (1:0)

/Arsenijević 24/

Spartak - Čukarički 0:0

Voždovac - Rad 3:0 (1:0)

/Georgijević 38, 86, 89pen/

Javor - Radnik 1:0 (0:0)

/Mitošević 79/

Napredak - Zemun 2:1 (0:1)

/Sekidika 59, Đerić 88/

Nedelja

Partizan - OFK Bačka 3:1 (2:1)

/Jevtović 7 pen, Ožegović 14, Tavamba 90+3 - Mićić 21/

19.00: (1,13) Crvena zvezda (8,00) Mladost Lučani (14,00)

***kvote su podložne promenama

(FOTO: Star sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda spavala i preživela!

Izvor: MozzartSport.com, 22.Okt.2017

Crveno-beli slavili protiv lučanske Mladosti (2:1) uz jako bledu igru u drugom poluvremenu..CRVENA ZVEZDA - MLADOST (L) 2:1 (2:0)../Pešić 26, Račić 40 - Radivojević 50/..Stadion: Rajko Mitić; Gledalaca: 6.000 Sudija: Jovan Šegrt;..Crveni karton: Pavlović (Mladost) u 86. minutu..CRVENA ZVEZDA: Borjan...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.