UŽIVO: Crvena zvezda - Efes (20.45)! Crveno-beli jure osmu pobedu u nizu

Izvor: Vesti-online.com, 03.Feb.2017, 21:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Crvena zvezda - Efes (20.45)! Crveno-beli jure osmu pobedu u nizu

Crveno-bela bajka traje. Sedam uzastopnih pobeda u Evroligi govore o snazi čete Dejana Radonjića. U "Pionir" je stigao Anadolu Efes. Ostanite uz portal VESTIONLINE i pratite tekstualni prenos meča.

"Pivari" iz Istanbula jedina su ekipa u ovoj sezoni koja je razbila srpskog šampiona u prvom meču u dvorani  "Abdi Ipekči" i postigla granitnoj odbrani Zvezde čak 100 poena. Ukoliko crveno-beli slave, Top 8 je na dohvat ruke.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EVROLIGA: Sjajna vest za NAVIJAČE Zvezde sat vremena pred početak MEČA protiv Efesa (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Feb.2017

Crveno-beli jure osmu uzastopnu pobedu...Samo sat vremena pred početak meča 21. kola Evrolige, između Crvene zvezde i Efesa, navijači srpskog šampiona mogu da odahnu. Veliki kamen pao je sa srca Delija, po saznanju da će dva najbolja igrača Ognjen Kuzmić i Stefan Jović biti u sastavu za večerašnju...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.