UŽIVO: Crvena zvezda-Dinamik 16:23, 13. minut

Izvor: Večernje novosti, 15.Feb.2019, 20:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Crvena zvezda-Dinamik 16:23, 13. minut

Crveno-beli se sa Dinamikom bore za mesto u polufinalu Kupa Radivoja Koraća Košarkaši Crvene zvezde i Dinamika igraju meč četvrtfinala Kupa Radivoja Koraća. Zbog ograničenog broja stranaca, trener crveno-belih Milan Tomić u Nišu ne računa na Muhameda Fajea, Majkla Odža i najnovije pojačanje - Kej Sija Riversa.Prethodno su se u polufinale plasirali FMP i Partizan, koji će u međusobnom duelu >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << u subotu od 17 časova odlučivati o prvom finalisti. Pobednika ovog duela, u borbi za finale, čeka ekipa Mege, koja je pobedila Borac iz Čačka rezultatom 73:69.Sve detalje sa meča Zvezde i Dinamika možete pratiti uživo na sajtu "Novosti".
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BERON SPREČIO ZVEZDINU BRUKU: Dinamik bio na pragu iznenađenja, crveno-beli nastavljaju borbu za Kup

Izvor: Kurir, 15.Feb.2019

Košarkaši Crvene zvezde su posle preokreta i velike drame savladali Dinamik 75:70 (13:19, 17:20, 18:19, 27:12) i plasirali se u polufinale finalnog turnira Kupa Radivoja Koraća, koji se igra u Nišu.  

Nastavak na Kurir...

TOMIĆ POSLE DINAMIKA: Ovo je Kup, ako prođemo finale će biti najlakša utakmica

Izvor: Kurir, 15.Feb.2019

Košarkaši Crvene zvezde teškom mukom su savladali Dinamik (75:70) i plasirali se u polufinale Kupa Radivoja Koraća.  

Nastavak na Kurir...

ZVALI SU GA RUSI: Partizanov stranac OTKRIO šta mu se najviše sviđa u Humskoj (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2019, 12:39

Crno-beli u polufinalu Kupa Radivoja Koraća igraju protiv FMP-a...Košarkaš Partizana Džok Lendejl poslednjih dana nalazi se u centru pažnje. Interesovanje za Australijanca pokazao je Uniks iz Kazanja (više pročitajte OVDE), pa je pitanje koliko će crno-beli moći da odole napadima finansijski...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Poluvreme u Nišu - Partizan odlično počeo, Pot mu pravi probleme, šta navijači posebno ističu? (TVITOVI) (foto)

Izvor: Sportske.net, 16.Feb.2019

Partizan bolji rival tokom prvog polufinalnog meča Kupa Radivoja Koraća protiv FMP-a...Košarkaši Partizana za nijansu su bliži plasmanu u finale Kupa Radivoja Koraća, pošto su posle prvog poluvremena stekli prednost protiv FMP-a rezultatom 39:36...Crno-beli su od starta nametnuli svoj ritam, u...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.