UZ NJIH JE SVE LAKŠE: Nećete verovati kakvu je podršku dobila Zvezda pred finale ABA lige (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Apr.2018, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UZ NJIH JE SVE LAKŠE: Nećete verovati kakvu je podršku dobila Zvezda pred finale ABA lige (VIDEO)

Prva utakmica se igra u Beogradu.

Kreće borba za titulu u ABA ligi i plasman u Evroligu. Prvi duel finalne serije regionalnog takmičenja igraju Budućnost i Crvena zvezda ( ponedeljak, 19.00).

POČINJE FINALNA SERIJA: Zvezda čeka Budućnost, a razloga za revanš ima na PRETEK

Crveno-beli su tim povodom napravili zanimljiv snimak sa porukama podrške koji objedinjuje reči koje su im uputili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << navijači, članovi porodice, ali i bivši saigrači.

ODE U AMERIKU: Srbin pozvao Đorđevića u NBA tim na usavršavanje (FOTO)

Experience vs. ambition, @kkcrvenazvezda vs. @KKBuducnostVOLI – the #ABALiga Finals are set to begin.

Preview: https://t.co/bHs8Hb4fR6 #RoadToGlory #CZVBUD pic.twitter.com/iYdsxTRGI6

— ABA Liga (@ABA_League) April 8, 2018

- Mnogi su sumnjali u vas, a sada ste tu gde jeste. Još samo par utakmica, par koraka i bićete tamo gde zaslužujete. Verujte jedni u druge jer snaga tima je dovoljno jaka da pobedi sve – poručila je Nataša Kovačević.

Brojnim navijačima i mališanima koji su Zvezdi poželeli sreću pred prvi finalni duel u “Pioniru” pridružili su se i bivši igrači Nikola Kalinić i Marko Gudurić, a prednjačio je Luka Mitrović.

- Želim vam puno sreće u finalu ABA lige. Znanja i motivacije znam da vam ne manjka. Da svi gledamo Evroligu u Beogradu i sledeće sezone jer ona tamo i pripada – rekao je Mitrović koji dobro zna kako je podizati pehar.

NOVA LINIJA ŽIVOTA: Zvezdaši o Vaskrsu, koliko im je važan (VIDEO)

Među onima koji su uputili reči podrške crveno-belima bili su i ragbisti Crvene zvezde, supruga Dilana Enisa, odbojkašica Ana Bjelica, sestra Milka Bjelice, roditelji Matijasa Lesora i mnogi drugi.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   NBA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Budućnost napravila "brejk" u Beogradu i povela u finalnoj seriji

Izvor: RTS, 09.Apr.2018

Crvena zvezda – Budućnost 76:80. Košarkaši Budućnosti poveli su sa 1:0 u finalnoj seriji ABA lige, pošto su u dvorani "Aleksandar Nikolić" savladali domaću Crvenu zvezdu. Drugi meč finalne serije igra se već u utorak (18.30), takođe u Beogradu. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.