UO Crvene zvezde traži vanrednu Skupštinu FSS

Izvor: Blic, 10.Jun.2011, 22:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UO Crvene zvezde traži vanrednu Skupštinu FSS

Upravni odbor fudbalskog kluba Crvena zvezda prihvatio je na današnjoj sednici predlog predsednika Vladana Lukića da se pokrene inicijativa za sazivanje vanredne Skupštine Fudbalskog saveza Srbije, kako bi se donela odluka o vanrednim izborima u fudbalskoj organizaciji.

Kako se navodi na sajtu kluba (crvenazvezdafk.com), UO Crvene zvezde

naložio je Komisiji koja je pripremala predlog za reorganizaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << domaćeg klupskog takmičenja da ga saopšti javnosti do 17. juna i da ga pošalje Zajednici prvoligaša, Fudbalskom savezu Srbije i klubovima.

"Crvena zvezda želi da ovaj predlog pokrene raspravu o reorganizaciji domaćeg takmičenja i pozivamo druge klubove da u toj raspravi učestvuju, kako bismo zajedno došli do najboljih rešenja za srpski fudbal", navodi se između ostalog u saopštenju.

UO Crvene zvezde razrešio je dužnosti generalnog sekretara Andriju Kleuta, zbog prelaska na mesto generalnog sekretara Košarkaškog saveza Srbije. Za sada će njegov posao obavljati dosadašnji poslovni direktor Đorđe Stefanović.

Povezane vesti: Karadžić: Lukić i Vesić su najveći problemi Crvene zvezde! Karadžić: Ništa novo od Lukića i njegovog tekstopisca Lukić: Dosta je bilo, Karadžiću idi! Lukić: Hoćemo vanredne izbore u FSS, Karadžić je smetnja srpskom fudbalu Lukić: Hvala Tomislavu Karadžiću na korektnosti

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda do 17. juna šalje predlog

Izvor: B92, 10.Jun.2011

Upravni odbor fudbalskog kluba Crvena zvezda prihvatio je predlog predsednika Vladana Lukića da se pokrene inicijativa za sazivanje vanredne Skupštine FSS...Predsednik Zvezde Lukić predložio je da se na Skupštini Fudbalskog saveza Srbije donese odluka o vanrednim izborima u fudbalskoj organizaciji...UO...

Nastavak na B92...

Zvezda - Podrška Lukiću, Stefanović naslednik Kleuta

Izvor: Sportske.net, 10.Jun.2011

Upravni odbor Crvene zvezde na današnjoj sednici podržao je inicijativu prvog čoveka kluba Vladana Lukića o korenitim promenama u FSS. Izabran je i novi gensek - Đorđe Stefanović.

Nastavak na Sportske.net...

UO Crvene zvezde traži vanrednu Skupšstinu FSS

Izvor: Studio B, 10.Jun.2011

Upravni odbor fudbalskog kluba Crvena zvezda prihvatio je predlog predsednika Vladana Lukića da se pokrene inicijativa za sazivanje vanredne Skupštine Fudbalskog saveza Srbije, kako bi se donela odluka o vanrednim izborima u fudbalskoj organizaciji...Kako se navodi na sajtu kluba, UO Crvene zvezde...

Nastavak na Studio B...

Crveno-beli traže promene u FSS

Izvor: Danas, 11.Jun.2011, 00:42

Upravni odbor FK Crvena zvezda podržao je sinoć svog predsednika Vladana Lukića u zahtevima da se sazove vanredna skupština Fudbalskog saveza Srbije i vanredne izbore, kao i da će uskoro izaći sa predlogom reorganizacije Superlige.

Nastavak na Danas...

UO prihvatio Lukićev predlog

Izvor: B92, 11.Jun.2011

Upravni odbor fudbalskog kluba Crvena zvezda prihvatio je predlog predsednika Vladana Lukića da se pokrene inicijativa za sazivanje vanredne skupštine FSS...Razlog za to je što crveno-beli žele održavanje vanrednih izbora u vladajućem telu srpskog fudbala..."U ovom postupku treba da se definišu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.