UO Crvene zvezde traži vanrednu Skupšstinu FSS

Izvor: Studio B, 10.Jun.2011, 23:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UO Crvene zvezde traži vanrednu Skupšstinu FSS

Upravni odbor fudbalskog kluba Crvena zvezda prihvatio je predlog predsednika Vladana Lukića da se pokrene inicijativa za sazivanje vanredne Skupštine Fudbalskog saveza Srbije, kako bi se donela odluka o vanrednim izborima u fudbalskoj organizaciji.

Kako se navodi na sajtu kluba, UO Crvene zvezde naložio je Komisiji koja je pripremala predlog za reorganizaciju domaćeg klupskog takmičenja da ga saopšti javnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << do 17. juna i da ga pošalje Zajednici prvoligaša, Fudbalskom savezu Srbije i klubovima.

"Crvena zvezda želi da ovaj predlog pokrene raspravu o reorganizaciji domaćeg takmičenja i pozivamo druge klubove da u toj raspravi učestvuju, kako bismo zajedno došli do najboljih rešenja za srpski fudbal", navodi se između ostalog u saopštenju.

UO Crvene zvezde razrešio je dužnosti generalnog sekretara Andriju Kleuta, zbog prelaska na mesto generalnog sekretara Košarkaškog saveza Srbije. Za sada će njegov posao obavljati dosadašnji poslovni direktor Đorđe Stefanović.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.