UEFA suspendovala Zvezdu

Izvor: NTV.rs, 06.Jun.2014, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UEFA suspendovala Zvezdu

Evropska fudbalska unija suspendovala je Crvenu zvezdu na godinu dana iz evropskih takmičenja, saopšteno je na sajtu UEFA.
Odluka o Crvenoj zvezdi doneta je posle dugotrajne procedure, a rokovi su nekoliko puta pomeran. Utvrđeno je da je klub prekršio više odredbi Pravilnika o licenciranju klubova i finansijskom fer-pleju.
Zbog toga je Zvezda isključena iz Lige šampipona za 2014/15, iako je to na terenu zaslužila, navodi se u saopštenju UEFA.
Zvezda na tu >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << odluku ima pravo žalbe Sudu za arbitražu u sportu u narednih deset dana.
UEFA je ostavila mogućnost pokretanja istrage protiv FSS, ukoliko istražitelj utvrdi da su pri izdavanju dozvole Crvenoj zvezdi kršeni propisi UEFA.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Evropska Unija

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

Sindikat igrača upozorava: Zvezda može da bude izbačena iz lige zbog duga

Izvor: Sportal.rs, 07.Jun.2014, 14:14

Sindikat profesionalnih fudbalera "Nezavisnost" saopštio je da je odluka UEFA da izbaci Crvenu zvezdu iz evropskih takmičenja na godinu dana očekivana.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.