UEFA odlučila, Portugalac deli pravdu Zvezdi i - nije mu prvi put! Sećate li se penala koji je dosudio na Marakani? (video)

Izvor: Sportske.net, 01.Okt.2018, 13:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UEFA odlučila, Portugalac deli pravdu Zvezdi i - nije mu prvi put! Sećate li se penala koji je dosudio na ''Marakani''? (video)

Zvezda ga se seća, iako taj susret nije bio skoro, još 2013, kada je sudio na ''Marakani'' u remiju bez golova sa Černomorecom.

Portugalski arbitar Artur Dijaš sudiće utakmicu izmedju fudbalera Crvene zvezde i Pari Sen Žermena u sredu u Ligi šampiona.

Pomoćnici će mu biti Rui Tavareš i Paulo Soareš, a dodatne >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sudije Tijago Martins i Žoao Pinjeiro. Četvrti arbitar biće Bruno Rodrigeš.

Zvezda će u sredu od 18.55 gostovati u Parizu u drugom kolu Grupe C Lige šampiona.

Srpski klub ima jedan bod, posle remija sa Napolijem u prvom kolu, dok je Pari Sen Žermen poražen od Liverpula.

OVDE se možete podsetiti kompletnog izveštaja sa utakmice između Zvezde i Černomoreca koju je sudio Dijas.

-

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

LUKSUZNI APARTMAN ZA CRVENO-BELE: Ovako izgleda Zvezdina svlačionica na stadionu Pari Sen Žermena (VIDEO)

Izvor: Kurir, 01.Okt.2018

Fudbaleri Crvene zvezde će u sredu od 18.55 odmeriti snage sa Pari Sen Žermenom u drugom kolu grupe C Lige šampiona.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.