U Zvezdi prelomili - Ko je od stranaca na prodaju, a ko sigurno ostaje?

Izvor: Sportske.net, 24.Apr.2017, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Zvezdi prelomili - Ko je od stranaca na prodaju, a ko sigurno ostaje?

Brojnih tema se danas dotakao generalni direktor Crvene zvezde u razgovoru sa novinarima.

U prvom planu je bila polemika sa čelnicima Partizana, što smo preneli nešto ranije, ali Zvezdan Terzić je otkrio i svoje najnovije planove kada je u pitanju letnji prelzni rok.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Poseban akcenat je, s tim u vezi, stavio na strance koji trenutno nastupaju u Zvezdi i prema njegovim rečima, od sadašnje šestorice, trojica će imati dozvolu da odu, naravno uz adekvatno obeštećenje.

Otkrio je i koji su igrači u pitanju, a koja trojica će ''sigurno ostati'' u Zvezdi.



''Velika verovatnoća postoji da prodamo i Donalda i Le Taleka i Ruiza. Kanga, Boaći i Frimpong sigurno ostaju, s tim da Frimpong može da dobije državljanstvo. To znači da imamo prostora za dva stranca. Videćemo.

Problem je što mi moramo da dovedemo igrače iz naš lige. One najbolje traže i stranci, a mi sa njima ne možemo da se borimo finansijski'',
objašnjava Terzić, a prenosi ''Mondo''.

Donald i Le Talek

Mičel Donald i Damijan Le Talek su već dve sezone standardni prvotimci Crvene zvezde, ali Terzić smatra da više ne igraju sa onim žarom kao što je to bio slučaj prošle godine. Pitanje je samo da li će ostati u Zvezdi do kraja evropskih kvalifikacija, ili će ranije spakovati kofere.

''Zasićeni su. Božović mi je rekao veliku istinu - ne treba strance zadržavati duže od godinu dana, kad već dođe do zasićenosti. Njih drži euforija, želja da se osvoji titula, jer malo ko od njih je osvajao titulu. Već druge godine dođe do zasićenja...

Nisam mislio da ih prodajemo pre 31. avgusta, ali videćemo kako će situacija da se odvija. Oni imaju pravo da igraju u kvalifikacijama, tamo nema limita stranaca'',
otkriva Terzić.

On je potom naglasio da su igrači iz inostranstva finansijski povoljniji za Zvezdi, ali i otkrio zbog čega na Marakani danas imaju problema da dovedu kvalitetne strance.

''Nama su najjeftiniji stranci. Ali mi hoćemo kvalitetnog, koji je slobodan i spreman da dođe u Zvezdu, koja je 10 godina sve žive lagala i napravila negativan imidž na evropskom tržištu", objašnjava generalni direktor Crvene zvezde.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Na ove Zvezdine klince se kladio Zvezdan Terzić!

Izvor: MozzartSport.com, 25.Apr.2017, 13:36

Ko je bandit i vaspitana devojčica? Ko podseća na Koromana? Ko mazi loptu kao prvu dečačku ljubav i kome visina može da bude problem? MOZZART Sport vam predstavlja momke od koje na Marakani očekuju veliki igrački i finansijski benefit..Nije to izum Zvezdana Terzića, pre bi se reklo da je to funkcionerska...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.