U VOŠI ODLUČILI: NA Marakanu protiv Zvezde u kombinovanom sastavu

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2023, 13:45

U VOŠI ODLUČILI: NA Marakanu protiv Zvezde u kombinovanom sastavu

Novosađani oslabljeni izlaze na megdan šampionu.

Aktuelni šampion Srbije Crvena zvezda dočekuje Vojvodinu u prvom kolu Mozzartbet Superlige od 20 časova i 30 minuta na stadionu "Rajko Mitić".

Novosađani su odlučili da na duel protiv šampiona dođu kombinovanom sastavu. Trener Lala, Radoslav Batak u duelu sa Zvezdom odmarać Čumića, Malbašića, Kajevića, Baraja, Traorea, Radulovića, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Lazarevića, Antonijevića...

Kako prenosi Mozzartsport, Vojvodina se fokusirala na duel protiv APOEL-a. Novosađani su drugom kolu kvalfikacija za grupne Lige Konferencija poraženi na Kipru sa 2:1, a četvrtak ih čeka revanš na "Karađorđu" u koji žele da uđu sa najjačim timom.

Izabranici Baraka Bahara poslen generalne probe i ubedljive pobede nad Fiorentinom (5:0), dočekuju novosadski tim, koji na "Marakanu" stiže posle poraza od Apoela (2:1) u kvalifikacijama za Ligu konferencije.

- Šansu će dobiti i mladi igrači, koji treba da se dokažu, a mi verujemo u njih. Na raspolaganju imamo 25 igrača i svaki od njih mora da bude svestan da predstavljaju veliki klub i da računamo na sve. Imamo kvalitetan skup pojedinaca i u svakom trenutku svako od njih mora da bude spreman da pomogne ekipi", istakao je pomoćni trener Vojvodine Bojan Neziri u najavi meča na Marakani.

BONUS GALERIJA

 Pogledajte kako izgleda Rita Fortuna, supruga Nuria Fortune fudbalera Genta
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VOJVODINI MEČ SA ZVEZDOM U DRUGOM PLANU: Batak meša karte pred gostovanje u Ljutice Bogdana!

Izvor: HotSport.rs, 30.Jul.2023

Novosađani se fokusiraju na susret sa APOELOM. Večeras d 20 časova na stadionu ‘Rajko Mitić’ u okviru prvog kola Mozzart Bet Superligi Srbije fudbaleri Vojvodine odmeriće snage sa Crvenom zvezdom. Kako stoje stvari, Voša će na megdan ‘crveno-belima’  u kombinovanom sastavu, jer...

Nastavak na HotSport.rs...

ZVEZDA BACA PETARDE: Bahar nezadovoljan, mora to još bolje

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2023, 09:11

Crveno-beli ubedljivi...Crvena zvezda briše sve pred sobom. Posle niza pobeda u pripremnom periodu, spektkala protiv Fiorentine u generlanoj probi, crveno-beli su baš kao i velikana Serije A i Vojvodinu na startu Superlige počastili "petardom". Za samo četiri dana srpski šampion je postigao 10 golova,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.