ZVEZDA BACA PETARDE: Bahar nezadovoljan, mora to još bolje

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2023, 09:11

ZVEZDA BACA PETARDE: Bahar nezadovoljan, mora to još bolje

Crveno-beli ubedljivi.

Crvena zvezda briše sve pred sobom. Posle niza pobeda u pripremnom periodu, spektkala protiv Fiorentine u generlanoj probi, crveno-beli su baš kao i velikana Serije A i Vojvodinu na startu Superlige počastili "petardom". Za samo četiri dana srpski šampion je postigao 10 golova, nije primi nijedan, ali ni to nije dovoljno da trener Barak Bahar bude zadovljan.

- Bilo je delova koji mi se sviđaju, ali i onih gde smo mogli bolje. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kada je reč o prvom poluvremenu, trebalo je više tempa, intenziteta, prilika i nisam srećan zbog toga, ali smo pobedili, pa je sve u redu. Ipak, imamo još mnogo rada ispred nas. Srećan sam zbog golova, ali ne sviđa mi se što smo mogli i da primimo pogodak. Delovalo je to lako, ipak, oni su imali 10 igrača, tako da smatram da moramo bolje. Nije to bila naša igra, drugo poluvreme je bilo dosta bolje. Svestan sam da je ovo prva utakmica posle priprema, ali moramo više da pritiskamo, da budemo na nivou Lige šampiona. Naravno, zadovoljan sam pobedom od 5:0 - samokritičan je bio Barak Bahar.

Nije želeo nikoga posbno da izdvoji:

- Postigli su golove, ali ne volim da izdvajam pojedince. Uvek pričam isključivo o timu. Odradili smo dobru pripremu za utakmicu, nekad ne bude kao što je očekivano, ali počeli smo sa pravom startnom postavom. Na osnovu treninga i analize biram startnu postavu -  rekao je izraelski stručnjak.

Oduševljen je atmosferom:

- Navijači su neverovatni. Konstantno navijaju i to mi se sviđa, ali želimo da im pružimo još više. Hvala im što su došli u ovakvom broju, iako je vreme godišnjih odmora, a padala je i kiša. Potrudićemo se da ih bude još više - završio je Bahar.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.