U Suduvi se ne plaše Zvezde, u Beogradu za prolaz!

Izvor: Sportske.net, 15.Jul.2019, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Suduvi se ne plaše Zvezde, u Beogradu za prolaz!

Srbin iz redova litvanskog šampiona uveren da njegova ekipa može proći dalje.

Fudbaler Suduve Jovan Čađenović istakao je u intervjuu za Sportski žurnal da Crvena zvezda ne predstavlja nepremostivu prepreku i pored toga što nakon 0:0 Litvanci gostuju na stadionu Rajko Mitić.

"Lepo smo odigrali, samo nam je žao što nismo dali gol. U drugom poluvremenu su pali i ostali bez snage, osetili smo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << šansu. Nije nas Bog nagradio. Imamo za čim da žalimo, ali rezultat je pozitivan. I u revanšu ćemo da budemo pametni, probaćemo da ih ugrozimo", istakao je Jovan Čađenović, prenosi Žurnal.

"Ne želimo da se vraćamo na prethodni dvomeč, pozitivni smo. Videli smo da možemo sa njima da igramo i da nisu bauk. Dobro smo se prikazali, dosta dobrih komentara stiglo je na naš račun. Svim snagama u utorak idemo napred, željni prolaska u naredni krug."

Od Crvene zvezde su bila veća očekivanja u prvom meču, litvanski prvak je ispunio cilj da ne primi gol na domaćem terenu.

"Očekivao sam i ja mnogo više od Zvezde. U prvih 20 minuta su nas stisli, ali u drugom poluvremenu je sve bilo drugačije. Ipak, vredimo kao tim deset puta manje, za poštovanje je šta smo uradili."

"Teren je bio kao tepih, nisu u pravu oni koji su se u izjavama posle 0:0 pozivali na vremenske uslove. Odigrali smo kvalitetno, imamo čemu da se nadamo", smatra Čađenović.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.