Tzv. FS Kosova traži od UEFA da zabrani meč Trepča – Zvezda!

Izvor: 011vodič.com, 17.Sep.2019, 22:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tzv. FS Kosova traži od UEFA da zabrani meč Trepča – Zvezda!

Žreb za šesnaestinu finala Kupa Srbije spojio je Trepču iz Kosovske Mitrovice i srpskog šampiona Crvenu zvezdu. Međutim, da li će susret da se odigra na prostoru južne srpske pokrajine, ostaje da se vidi. Naime, takozvani Fudbalski savez Kosova želi da spreči da se utakmica odigra u Kosovskoj Mitrovici.
Kvota u kladionici MaxBet na igru 0-3 gola na meču Bajern – Crvena zvezda je 2.12. Meč se igra u sredu od 21 čas.
Mediji iz Prištine objavili >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << su otvoreno pismo koje takozvani FS Kosova traži od UEFA da zabrani igranje utakmice Trepča – Crvena zvezda.
U tom saopštenju se Trepča naziva nelegalnim klubom iz Severne Mitrovice, a za odigravanje utakmice se kaže da bi izazvala destabilizaciju u severnom delu Kosmeta. Iz Prištine poručuju da je njihov fudbalski savet jedini legitiman na prostoru Kosova i Metohije.
Očigledno, tek će biti bure pred ovaj duel…


The post Tzv. FS Kosova traži od UEFA da zabrani meč Trepča – Zvezda! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.