Turska: Arojo se raspucao pred megdan sa Zvezdom

Izvor: Sportal.rs, 11.Okt.2014, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turska: Arojo se raspucao pred megdan sa Zvezdom

Kiošarkaši Galatasaraja pobedom su startovali u novoj sezoni turskog prvenstva. Ekipa Ergina Atamana na svom terenu porazila je tim Ušak Sportif rezultatom 94:85, i tako napravila lepu uvertiru pred gostovanje Crvenoj zvezdi Telekom u četvrtak (20.45), u okviru prvog kola Evrolige.

Galatu je predvodio fenomenalni 35-godišnji plejmejker Karlos Arojo sa 23 poena, odličan je bio i Litvanac Martinas Pocijus sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << 20, a solidan učinak zabeležio je i Vladimir Micov, koji je meč završio sa 13 poena. Toliko poena je na svom kontu imao i Furkan Aldemir, uz 15 skokova. Zoran Erceg je u statističke kolone ugradio 6 poena i 9 uhvaćenih lopti.

U poraženoj ekipi istakao se Kristofer Tirel sa 21 poenom, dok je prvi iza njega po efikasnosti bio Džastin Karter sa 17 poena.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.