Tumbaković: Prepucavanja Zvezde i Partizana vode u ćorsokak

Izvor: RTS, 09.Okt.2019, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tumbaković: Prepucavanja Zvezde i Partizana vode u ćorsokak

Crvena zvezda i Partizan su stubovi srpskog fudbala. Odnosi između ova dva kluba, zaoštreni u poslednje vreme, mogu naneti veliku štetu srpskom fudbalu, smatra selektor reprezentacije Srbije, Ljubiša Tumbaković.
Tumbaković se, na konferenciji za medije, osvrnuo na nedavno >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << prepucavanje (poslednje u nizu) dva najveća srpska kluba.

"Odnosi između Crvene zvezde i Partizana moraju da se normalizuju. Treba da se ponašaju normalno, čim to shvate onda će dimenzija rivalstva biti na najvišem mogućem nivou. Kada to shvate, onda će naš fudbal ići u pravom smeru, a ne ovako - u ćorsokak. Bolje da ne pričam više na tu temu", rekao je Tumbaković.

Konferencija za novinare je bila "neviđena" - samo troje novinara je pristustvovalo obraćanju selektora Srbije, a Tumbaković je priznao da mu se tako nešto nikada nije desilo u karijeri.
 
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.