Tuhel: Zvezda je veliko ime; Klop: Teško u Beogradu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Avg.2018, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tuhel: Zvezda je veliko ime; Klop: Teško u Beogradu

Treneri timova koji će biti protivnici Crvene zvezde u Ligi šampiona, Tomas Tuhel iz Pari Sen Žermena, Karlo Anćeloti iz Napolija i menadžer Liverpula Jirgen Klop složili su se da je C grupa teška i atraktivna.

"Crvena zvezda je veliko ime. Sećam se njihove pobede u Kupu Evropskih šampiona 1991. godine. Srećan sam što sam dobio mogućnost da vodim tim protiv Crvene zvezde, taj duel mi vraća neke emocije iz prošlosti. Crvena zvezda je i dalje veliki >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << klub", rekao je Tuhel za klupski sajt.

Menadžer Liverpula Klop ističe da je očekivao tešku grupu i da im neće biti nimalo lako.

"Dobili smo tešku grupu i u tome je i stvar Lige šampiona. PSŽ je jedan od najuzbudljivijih timova na svetu i njihov cilj je svakako osvajanje ovog takmičenja. Napoli smo pobedili u prijateljskom meču pred početak sezone, ali to ne znači ništa. Crvena zvezda? Gledao sam ih protiv Salcburga. Uspeli su da prođu i očekuje nas jedna teška atmosfera, siguran sam", kazao je Klop.

Anćeloti je PSŽ i Liverpul označio kao dva favorita za osvajanje elitnog takmičenja.

"Naša grupa je veoma teška. Igraćemo sa dve ekipe koje su favoriti da osvoje Ligu šampiona. Ali uveren sam da neće samo nama biti teško, već i njima", zaključio je Anćeloti.

U 1. kolu LŠ 18. septembra Crvena zvezda čeka Napoli, dok će na Enfildu igrati Liverpul i PSŽ.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Tuhel: Zvezda je veliki klub; Klop: Očekujem sjajnu atmosferu

Izvor: BKTV News, 31.Avg.2018

Treneri timova koji će biti protivnici Crvene zvezde u Ligi šampiona, Tomas Tuhel iz Pari Sen Žermena, Karlo Anćeloti iz Napolija i menadžer Liverpula Jirgen Klop složili su se da je C grupa teška i atraktivna..."Crvena zvezda je veliko ime. Sećam se njihove pobede u Kupu Evropskih šampiona...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.