Tri igrača napustila Zvezdu!

Izvor: Press, 31.Avg.2017, 20:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri igrača napustila Zvezdu!

Vanja Vučićević i Mateus Viveiros idu na pozajmice, dok je Milan Senić otišao u mađarski Šifok.
Foto: A. Nalbantjan
Crvena zvezda prema rečima Zvezdana Terzića neće biti aktivna poslednjeg dana prelaznog roka kada su u pitanju dovođenja igrača, ali hoće kada su u pitanju odlasci sa Marakane, kako bi se rasteretio >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << roster od igrača koji nisu u planovima Vladana Milojevića.
Klub je napustio Milan Senić, koji karijeru nastavlja u mađarskom Šiofoku. Nekadašnji mladi omladinski reprezentativac Srbije stigao je na Marakanu prethodne zime iz mlađih kategorija Bajerna iz Leverkuzena, a čak je i najavljen kao igrač koji podseća na Kristijana Ronalda od strane sportskog direktora Zvezde.
Ipak, nije se nametnuo na pripremama tokom zime Miodragu Božoviću, niti kasnije Vladanu Milojeviću početkom sezone, pa je procenjeno da je obe strane najbolje da se rastanu.
Pogledaj vesti o: Zvezdan Terzić

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.