Trener Voždovca nije baš oduševljen što je pobedio Zvezdu: Ovo je splet okolnosti, bili su bolji...

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Avg.2023, 21:11

Trener Voždovca nije baš oduševljen što je pobedio Zvezdu: "Ovo je splet okolnosti, bili su bolji..."

Mogao je malo i da se proveseli.

Fudbaleri Crvene zvezde su gostovali Voždovcu u okviru petog kola Superlige Srbije. Rezultat je na kraju bio 3:2 za domaće, apsolutno neočekivano i veoma važna pobeda za ekipu Voždovca.

Strateg domaćih Marko Savić dao je pomalo čudnu izjavu posle meča.

- Ne bih ja pričao mnogo o ovome. Splet okolnosti, Zvezda je bila bolja. Ja bih rekao mojim momcima da već od ponedeljka zaborave na ovo. Da ne dignu glavu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << oni su mladi. Pre svega je bitno da oni ostanu čestiti ljudi - rekao je Marko Savić.

Podsetimo, Voždovac je vodio 3:0 do 74. minuta. Nakon toga je Zvezda uspela da smanji rezultat, ali tri boda su ostala "na krovu".
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fudbaleri Voždovca pobedili Zvezdu u Super ligi

Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Avg.2023

Fudbaleri Voždovca pobedili su večeras na svom terenu ekipu Crvene zvezde sa 3:2, u utakmici petog kola Super lige Srbije.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Trener Voždovca nakon pobede nad Zvezdom: Bili su bolji

Izvor: B92, 26.Avg.2023

Trener fudbalera Voždovca Marko Savić rekao je da je sticaj okolnosti doveo njegov tim do pobede nad Crvenom zvezdom...Voždovac je na svom terenu Zvezdu sa 3:2, u utakmici petog kola Superlige Srbije..."Splet okolnosti. Zvezda je bila bolja, mi smo se borili koliko smo mogli. Ja mogu samo da poručim...

Nastavak na B92...

Posle pobede nad Zvezdom citirao Duleta Vujoševića

Izvor: B92, 27.Avg.2023, 08:17

Trener Voždovca Marko Savić nije želeo da preterano uzdiže svoje igrače posle velikog trijumfa nad Crvenom zvezdom u petom kolu Superlige...Domaćin je na "krovu" imao 3:0 do 75. minuta i umalo tu prednost protraćio, ali su na kraju uspeli da ostave sva tri boda kod kuće (3:2)...Savić se pojavio...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.