Trener Juga: Denis Šefik je bio fantastičan!

Izvor: NaDlanu.com, 02.Jun.2013, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trener Juga: Denis Šefik je bio fantastičan!

Trener vaterpolista Juga Veselin Đuho rekao je da je ekipa Crvene zvezde pobedila njegov tim u finalu Lige šampiona, kao i da je golman srpskog kluba Denis Šefik bio fantastičan.

"Zvezda je zasluženo pobedila, pokazali su izuzetnu borbenost i veliki motiv. Mi nismo iskoristili svoje šanse, kada smo ih imali... Imali smo i nekoliko grešaka u odbrani, igrač više nam nije funkcionisao, ali samo zahvaljujući >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Denisu Šefiku koji je bio fantastičan. Atmosfera je bila izvrsna, ali mislim da nije uticala na moje igrače", rekao je Đuho posle utakmice na Banjici. Zvezda je u finalu završnog turnira Lige šampiona pobedila Jug sa 8:7 i tako osvojila prvi trofej šampiona Evrope u istoriji. Đuho je ocenio da su se njegovi igrači istrošili na polufinalnoj utakmici u kojoj su u petak savladali Partizan. "Jednostavno, mislim da smo se u utakmici protiv Partizana istrošili mentalno i fizički", dodao je trener ekipe iz Dubrovnika. Beta
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.