Tražila ga Zvezda, završio u Španiji (foto)

Izvor: Sportske.net, 25.Jul.2018, 23:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tražila ga Zvezda, završio u Španiji (foto)

Ipak je Evroliga presudila.

Kako je i zvanično obelodanjeno, Kim Tili je novi košarkaš Gran Kanarije.

Povremeni reprezentativac Francuske se našao na radaru Crvene zvezde mts ovog leta, Tili je bio želja novog trenera Milana Tomića, koji je sa Francuzem sarađivao u Olimpijakosu.

Ipak, krilni centar je odlučio da se pridruži ekipi sa Kanarskih ostrva, nema sumnje da je presudila činjenica da španski klub naredne sezone igra i Evroligu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za razliku od Zvezde, koja će igrati Evrokup.

Tako se nastavlja potraga za pojačanjima u redovima srpskog šampiona, pisali smo o mogućnosti da se bivši kapiten vrati na "Mali Kalemegdan", sada ta opcija deluje još realije (više OVDE).

🖊 OFICIAL | El Herbalife Gran Canaria llega a un principio de acuerdo con Kim Tillie.

El ala-pívot, internacional con Francia, ha disputado cinco cursos en Liga Endesa (UCAM Murcia y Baskonia) y pasó la última temporada en el Olympiacos.#GranCanariaIsHere 🔥 pic.twitter.com/CKWwcUnMAp

— Herbalife Gran Canaria (@GranCanariaCB) 25. јул 2018.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Evroliga

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ništa od Zvezde, Tili potpisao za Gran Kanariju

Izvor: B92, 25.Jul.2018

Francuski košarkaš Kim Tili novo je pojačanje evroligaškog debitanta španske Gran Kanarije...Gran Kanarija se ovim tranferom dodatno pojačala za Evroligu, a prethodno su doveli i Klevina Henu, koji je minule sezone nastupao za Mursiju..."Granka" je ujedno zainteresovana za Džejmsa Feldina, trenutno...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.