Tragedija na Marakani: Preminuo navijač

Izvor: Vesti-online.com, 08.Dec.2017, 01:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tragedija na "Marakani": Preminuo navijač

U velikom slavlju Crvene zvezde i jedna tragedija na "Marakani"! Naime, jedan navijač iz Stare Pazove preminuo je.

Kako prenosi mozzartsport.com čoveku je pozlilo zbog srčanih problema, potvrđeno je iz klinike Anlave za Prvu televiziju. Vlasnik klinike Anlave primarijus doktor Slobodan Ivanović je naveo da je u tučama povređeno nekoliko nemačkih navijača, a povređenih je bilo i među Zvezdinim navijačima. Svi su oni medicinski zbrinuti.

Prema njegovim rečima među navijačima je bilo teško alkoholisanih i oni su prebačeni na odeljenje toksikoligije Vojnomedicinske akademije.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Navijač umro na putu do Urgentnog, nekoliko povređenih

Izvor: Prva.rs, 08.Dec.2017

Navijaču je pozlilo zbog srčanih problema, potvrđeno je iz klinike Anlave za Prvu televiziju.. Vlasnik klinike Anlave primarijus doktor Slobodan Ivanović je naveo da je u tučama povređeno nekoliko nemačkih navijača, a povređenih je bilo i među Zvezdinim navijačima, a svi su oni medicinski...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.