Navijači Kelna optimisti: Igra se 11 na 11, zar ne?

Izvor: RTS, 07.Dec.2017, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači Kelna optimisti: Igra se 11 na 11, zar ne?

Nekoliko sati uoči utakmice protiv Crvene zvezde u Ligi Evrope, navijači Kelna "okupirali" su centar Beograda i sa nestrpljenjem očekuju spektakl na stadionu "Rajko Mitić". Utakmica između Crvene zvezde i Kelna igra se od 21.05, a možete je pratiti u direktnom prenosu na Prvom programu RTS-a i putem lajv striminga na našem portalu. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Procene kažu da će na utakmici srpskog i nemačkog kluba koji se bore za evropsko proleće prisustvovati oko 5.000 gostujućih navijača, a mnogi od njih dan provode u centru grada: na Obilićevom vencu, u Knez Mihailovoj, na Terazijama, uz hranu, pivo i dobro raspoloženje.

Pojačane su i mere obezbeđenja, primetnije je da u gradu ima više policije, ali nema nikakvih problema.
"Mnogo smo bolji tim od Crvene zvezde, što smo i pokazali u prvoj utakmici. Večeras nemam dilemu da ćemo pobediti, a bio bih zadovoljan i rezultatom 1:0, jer bi nam i to donelo dugo očekivani prolaz u eliminacionu fazu nekog evrotakmičenja", rekao je jedan od navijača Kelna Tanjugu.
Optimizam je opšte prisutan kod gostiju iz Nemačke, pa ih čak ne brine ni činjenica što je njihov tim znatno oslabljen.
"Dobićemo Crvenu zvezdu sa 3:1. Iako smo došli sa 16 igrača, fudbal se igra sa 11 i ne primećujem da smo mnogo oslabljeni. Bili smo razočarani nakon poraza u prvoj utakmici, jer smo bili mnogo bolji tim u drugom poluvremenu, ali večeras će stvari doći na svoje mesto.
Beograd nam se mnogo dopada, najviše nam se sviđa restoran u kome je izvrsna hrana, a konobar je veliki navijač Zvezde", ističu navijači Kelna.
Utakmica između Crvene zvezde i Kelna igra se od 21.05.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Navijači Kelna optimisti: Igra se 11 na 11, zar ne?

Izvor: Vesti-online.com, 07.Dec.2017

Nekoliko sati uoči utakmice protiv Crvene zvezde u Ligi Evrope navijači Kelna "okupirali" su centar Beograda i sa nestrpljenjen očekuju spektakl na stadionu "Rajko Mitić"...Procene kažu da će na utakmici srpskog i nemačkog kluba koji se bore za "evropsko proleće" prisustvovati oko 5.000 gostujućih...

Nastavak na Vesti-online.com...

Umro navijač Zvezde, više osoba povređeno u tučama

Izvor: B92, 07.Dec.2017

Jedna osoba je preminula od srčanih tegoba tokom fudbalske utakmice Crvene zvezde i Kelna, dok je više navijača oba kluba povređeno u tučama. "Pokušali smo reanimaciju, intubirali, dali adrenalin, i roku od tri do četiri minuta prebacili ga u Urgentni centar. Nakon reanimacije konstatovana je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.