Tomić okuplja ekipu, stigao i Perperoglu (foto)

Izvor: Sportske.net, 10.Avg.2018, 20:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tomić okuplja ekipu, stigao i Perperoglu (foto)

Nakon Majkla Odža i Maika Cirbesa u Beograd je doputovao i grčki internacionalac Stratos Perperoglu. Do kraja večeri očekuje se dolazak još jednog Zvezdinog novajlije.

Košarkaši Crvene zvezde mt:s od ponedeljka počinju priprema za novu sezonu.

Od novajlija su prvi u Beograd doputovali Majkl Odžo i Maik Cirbes, a večeras je doputovao i grčki internacionalac Stratos Perperoglu.

Trostruki osvajač >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Evrolige dočekan je na aerodromu "Nikola Tesla" od strane klupskog portparola Igora Vujičina.

Perperoglu je jedan od sedmorice novih igrača koje je Zvezda angažovala ovoga leta, a do kraja večeri u Beograd bi trebalo da stigne i Bili Beron.

Nakon toga Milanu Tomiću treba da se jave Mohamad Faje i Džo Ragland koji je danas potpisao za crveno-bele.

Trostruki osvajač @EuroLeague i novi košarkaš Crvene zvezde mts, Stratos Perperoglu, doputovao je u Beograd iz Atine! 🔴⚪️

Dobro došao Stratos!#kkcz #Zvezdas #WeAreTheTeam pic.twitter.com/fJRalsnfWs

— KK Crvena zvezda (@kkcrvenazvezda) 10. август 2018.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.