To se čekalo - Zvezdu bodre najvatreniji, tu su i specijalni gosti! (foto)

Izvor: Sportske.net, 23.Jan.2019, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

To se čekalo - Zvezdu bodre najvatreniji, tu su i specijalni gosti! (foto)

Nakon dva vezana poraza u Španiji crveno-beli večeras moraju da savladaju Valensiju ukoliko žele u četvrtfinale Evrokupa.

Večerašnja utakmica četvrtog kola Top 16 faze Evrokupa između Crvene zvezde mt:s i Valensije imaće ogroman takmičarski značaj za obe ekipe.

Gosti bi eventualnom pobedom osigurali plasman u četvrtfinale, dok Crvena zvezda mt:s mora da dobije ukoliko želi da ostane u trci za plasman u eliminacionu fazu Evrokupa.

Zbog toga >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << su iz redova aktuelnog šampiona Srbije apelovali na navijače i tražili maksimalnu podršku na večerašnjoj utakmici, a kadrovi iz hale "Aleksandar Nikolić" potvrđuju da će im želja biti uslišena.

Najvatrenije pristalice Crvene zvezde večeras će bodriti ekipu Milana Tomića u borbi za drugi trijumf u Top 16 fazi Evrokupa i ostanak u trci za plasman u četvrtfinale.

Tribine se lagano pune, a pola sata pre početka ispred dvorane je bilo još mnogo ljudi koji su čekali da uđu, pa se očekuje da crveno-beli imaju podršku kakvu zaslužuju.

Gosti na večerašnjoj utakmici biće ragbisti Crvene zvezde, aktuelni šampioni Srbije i osvajači kupa.

Podsećamo da Crvena zvezda mt:s posle tri odigrana meča u Grupi G zauzima treće mesto sa skorom 1-2. Večerašnji okršaj sa Valensijom počinje u 19 časova.

-

-

-

Foto: Sportske.net/Pavle Knežević

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

DELIJE NAPRAVILE SJAJNU ATMOSFERU: Pogledajte Pionir pred košarkaški duel Zvezde i Valensije (KURIR TV)

Izvor: Kurir, 23.Jan.2019

Najvatrenije pristalice Crvene zvezde ispunile su svoju tribinu u dvorani Aleksandar Nikolić i spremne su za meč 4. kola TOP 16 faze Evrokupa protiv Valensije.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.