To je posledica antisrpske kampanje Uručena PROTESTNA NOTA zbog NAPADA na vaterpoliste u Splitu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2019, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"To je posledica antisrpske kampanje" Uručena PROTESTNA NOTA zbog NAPADA na vaterpoliste u Splitu!

Otpravniku poslova hrvatske ambasade u Beogradu danas je, u Ministarstvu spoljnih poslova Srbije, uručena protestna nota povodom napada na vaterpoliste "Crvene zvezde" u Splitu.

Ministarstvo je saopštilo da je u protestnoj noti izrazilo duboku zabrinutost i razočaranje zbog napada na vaterpoliste "Crvene zvezde".

Kako se podseća u saopštenju, tu protestnu notu je ranije najavio prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << .

Da podsetimo, vaterpolisti Zvezde napadnuti su u subotu tokom boravka u jednom splitskom lokalu pred utakmicu sa Mornarom. Hrvatski huligani jurili su igrače noževima i šipkama. Ceo slučaj je potresao javnost i Srbije i Hrvatske, a već nekoliko hrvatskih političara se oglasilo, neki čak i nisu osudili napade.

Odgovarajući na pitanja novinara u Vršcu, predsednik Srbije Aleksandar Vučić se osvrnuo na napad hrvatskih huligana na srpske vaterpoliste u Splitu.

VIDEO: Napadnuti igrač VK Crvena zvezda u Splitu. Oko njega su bili građani. Policija ga je ubrzo odvela. @DNEVNIKhr #DnevnikNoveTV pic.twitter.com/w1jK4g0HWf

— Mario Jurič (@JuricNovaTV) February 9, 2019

- To što bi izbacio žuč i bes zbog tog napada ne bi pomoglo našim momcima. To govori o velikim razlikama na ovim prostorima, jer tako nešto ne bi moglo da se dogodi u Beogradu. Nadam se da ćemo imati dovoljno pameti i jedni i drugi da shvatimo da bez saradnje nećemo imati budućnost i da će ova moja poruka biti dobro shvaćena u Zagrebu - rekao je Vučić.

VUČIĆEV BES ZBOG VATERPOLISTA "Ovo se nikad ne bi desilo u Beogradu!" Uputio Hrvatima OŠTRU I JASNU PORUKU!
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Ivica Dačić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uručena protestna nota zbog napada na vaterpoliste u Splitu

Izvor: Večernje novosti, 10.Feb.2019

Ministarstvo je saopštilo da je u protestnoj noti izrazilo duboku zabrinutost i razočaranje zbog napada na vaterpoliste "Crvene zvezde" Otpravniku poslova hrvatske ambasade u Beogradu danas je, u Ministarstvu spoljnih poslova Srbije, uručena protestna nota povodom napada na vaterpoliste...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.