„Tigrice“ gostuju crveno-belima

Izvor: KGsport.info, 03.Nov.2013, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Tigrice“ gostuju crveno-belima


Rukometašice Radničkog danas gostuju Crvenoj zvezdi u Beogradu, u okviru 7. kola Superlige.
Izabranice trenera Vlade Šimičića doživele su u prošlom kolu prvi poraz u sezoni, i to u svom „Jezeru“ od ekipe Milenijuma, pa će danas pokušati da se iskupe protiv crveno-belih.
Rukometašice Crvene zvezde imaju u dosadašnjem toku šampionata dva poraza, oba na gostovanjima Jagodini i Naisusu, i važe za veoma neugodnog domaćina. Nesumnjivo je pred „tigricama“ veliki ispit, a da li će ga uspešno položiti, saznaćemo večeras.
Duel Crvene zvezde i Radničkog igra se večeras na Banjici, sa početkom u 17 časova.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Skariolov Laboral pregažen pred meč sa Zvezdom, Kahasol ima recept za uspeh crveno-belih!

Izvor: MozzartSport.com, 03.Nov.2013

Posle krajnje neverovatno poraza Crvene zvezde u meču sa Panatinaikosom pred prepunim Pionirom, izabranike Dejana Radonjića očekuje vrlo teško gostovanje u Vitoriji ekipi Laboral Kuće, koja ove sezone igra vrlo loše, posebno u domaćem šampionatu. Izabranici Serđa Skariola su u meču 4. kola...

Nastavak na MozzartSport.com...

Kup izazivača: Odbojkaši Zvezde i Ribnice na evro-sceni protiv Finaca

Izvor: Blic, 04.Nov.2013, 12:04

U Kupu Izazivača 2014. u konkurenciji odbojkaša Srbiju će predstavljati Ribnica iz Kraljeva i Crvena zvezda. ..Crvena zvezda će u 2. kolu dočekati Hurikani Loimae iz Finske, za koji igra Vladimir Čedić, i to u utorak od 20 časova u dvorani Šumice u Beogradu, dok će se revanš odigrati u Loimai,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.