Težak poraz borskih košarkašica protiv Crvene zvezde

Izvor: Bor030.net, 11.Okt.2015, 21:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Težak poraz borskih košarkašica protiv Crvene zvezde

Košarkašice Ženskog košarkaškog kluba “Bor” odigrale su sinoć na svom parketu utakmicu 1. kola Prve ženske košarkaške lige protiv beogradske Crvene zvezde. Borski tim poražen je rezultatom 32:94 (8:26, 2:23 10:22, 13:23), a utakmicu je pratilo oko 1.500 gledalaca.

Na žalost svih ljubitelja košarke u Boru, borska ženska >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << seniorska ekipa nije uspela da se revanšira “Crvenoj zvezdi” za prošlogodišnji poraz.

Od samog početka meča Beograđanke su nametnule svoj ritam ne dozvolivši igračicama domaće ekipe da postave pitanje pobednika.

Boranke su sinoć pružile jednu od najlošijih partija od kada igraju u Prvoj ligi, o čemu govori i ukupan indeks uspešnosti od -5. Ipak, ne treba biti iznenađen, s obzirom da okosnicu borske ekipe čine uglavnom kadetkinje.

Uz sve to, crveno-bele imale su i jaku podršku navijača koji su ih tokom čitave utakmice bodrili, što ih je dodatno ojačalo da utakmicu reše u svoju korist.

U redovima tima iz “grada bakra” istakla se Aleksandra Piljević sa 11 poena, 3 skoka i indeksom efikasnosti 8. Najbolja u gostujućoj ekipi bila je Mina Đurđević sa postignutih 10 poena, što je manje od broja postignutih poena nekih drugih igračica, ali i indeksom efikasnosti 17.

Zbog negativnog indeksa uspešnosti ŽKK “Bor” trenutko zauzima poslednje mesto na tabeli, a u narednom kolu Boranke će gostovanjem beogradskom “Radivoju Koraću” pokušati da se izbore za bolju poziciju.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Bor030.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.