Terzić oštro o Čoviću!

Izvor: Sportske.net, 06.Sep.2015, 21:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Terzić oštro o Čoviću!

U susret novim izborima u klubu, sve su žešće polemike među doskorašnjim saradnicima u upravi Crvene zvezde.

Jedno od imena koje se dugo već pominje u medijima kao potencijalni predsednik FK Crvena zvezda jeste Nebojša Čović, ali se ideja njegovog izbora očigledno ne dopada generalnom direktoru ''u ostavci'' Zvezdanu Terziću.

Naime, Terzić se na tu temu ponovo oglasio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u izjavi za ''Alo'', gde je Čovića još jednom označio kao odgovornog što je Zvezda prošle godine ostala bez licence za učešće u evropskim takmičenjima.



''Čović je bio potpredsednik zadužen za poslovni i finansijski deo u klubu. Rezultat njegovog rada je bio oduzaimanje UEFA licence i dug od 52 miliona evra'',
uverava Terzić, a prenosi ''Alo''.

Terzić nema dilemu da je Čović posle lošijeg starta tekuće sezone pokušao da iskoristi nezadovoljstvo navijača i već tada preuzme vođenje kluba.

A zbog čega to ne bi bio dobar izbor za Zvezdu, Terzić je objasnio na ovakav način.

''Poražavajuće je za sve zvezdaše da se za predsednika kandiduje čovek koji je prvi put pogledao fudbalsku utakmicu pre dve godine. On sam kaže da nije gledao Savićevića, Piksija, Pančeva, Stankovića, Vidića. Nije gledao na našem stadionu ni Real, Milan, Bajern iz Minhena... Toliko o stručnosti i zvezdaškim emocijama'', ističe Terzić i dodaje da on sam želi da iz Zvezde ode kao ''pobednik''.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Nebojša Čović

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.