Terzić jedno, Portugalci drugo, postoji li ta milionska ponuda za Njegoša Petrovića?

Izvor: Sportske.net, 14.Maj.2020, 00:12

Terzić jedno, Portugalci drugo, postoji li ta milionska ponuda za Njegoša Petrovića?

Reči Zvezdinog generalnog direktora odjeknule i u Portugalu. Iznenađeni su...

Crvena zvezda je veoma blizu da i zvanično odbrani šampionsku titulu, najverovatnije će to učiniti već 30. maja kada se nastavlja superligaška sezona, a onda će uprava kluba već polako početi da formira ekipu za novi pohod ka plasmanu u Ligu šampiona.

Sa Njegošem Petrovićem, ili bez njega, teško je proceniti u ovom trenutku.

Jutros je najpre >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << osvanula izjava Zvezdana Terzića, generalnog direktora Crvene zvezde za ''Informer'', gde je otkrio kako se za mladog vezistu interesuje portugalski Sporting koji je, navodno, spreman da za Petrovićev transfer plati četiri miliona evra Zvezdi.

Terzićev stav je da Petrovića ne bi trebalo pustiti za sumu ispod pet miliona i procente od naredne prodaje, ali izgledada će to sa Sportingom teško ići.

Naime, tokom dana je Terićeva izjava stigla i do portugalske javnosti, a tamošnji ''Maisfutebol'', blizak Sportingu, preneo je da niti posoji ponuda, niti bilo kakvi kontakti u vezi Petrovićevog transfera u Sporting.

Pratićemo i narednih dana eventualne reakcije, ali za sada je situacija oko potencijalnog transfera prilično neizvesna.

-
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Liga Šampiona,   Zvezdan Terzić

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.