Terens Kinzi u Crvenoj zvezdi

Izvor: RTS, 28.Dec.2015, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Terens Kinzi u Crvenoj zvezdi

Američki krilni igrač Terens Kinzi, potpisao je ugovor sa Crvenom zvezdom do kraja sezone. Kinzi, nekadašnji član Partizana, dolazi iz Trabzona, gde će ga zameniti dosadašnji Zvezdin igrač Rajan Tomspon.

Ovaj dva metra visoki "kombo" bek može pođednako uspešno da igra na pozicijama dva i tri. U >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << NBA karijeri nastupao je za Memfis i Klivlend, a u Evropi je, između ostalog, igrao za Fenerbahče, Efes, Unikahu i Niznji.
On će se priključiti Zvezdi u sredu, kada će proći lekarske preglede i početi sa treninzima, odmah po povratku ekipe iz Istanbula sa utakmice Top 16 faze Evrolige protiv Efesa.
"KK Crvena zvezda Telekom zahvaljuje se Kinziju na velikoj želji i kooperativnosti prilikom pregovora u kojima je pokazao ogromu želju da nastupa za naš klub, što je pokazao i znatno smanjenim finansijskim zahtevima prilikom dogovora sa našim klubom", navodi se na Zvezdinom sajtu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.