Teo pobedio Zvezdu!

Izvor: Vesti-online.com, 12.Apr.2016, 20:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teo pobedio Zvezdu!

Crvena zvezda je pružila žestok otpor CSKA u Moskvi, u prvom meču četvrtfinala Evrolige, ali je maestralni Miloš Teodosić pokazao klasu protiv kluba za koji navija. "Armejci" su slavili 84:74 i poveli 1:0 u seriji. Naredni meč igra se već u četvrtak od 19 časova, opet u "Megasport areni", koja je >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << u prvom meču bila poluprazna.

Izabranici Dejana Radonjića odigrali su koliko su mogli. Favorizivani Moskovljani su pokazali da su verovatno prvi favorit za osvajanje Evrolige. Kada je Zvezda sa tri trojke na startu meča povela 9:2, trener domaćina Itudis video je da je vrag odneo šalu.

Uveo je u igru Mloša Teodosića, koji je maestrtalno predvodio "rusku armiju" do trijumfa. Dugo je naš as bio bez promašaja, sjajno razigravao saigrače. Zvezda se nije predavala i u trenucima kada je CSKA imao dvocifrenu prednost. Ipak, osim raspoloženog Jovića, koji je postigao četiri trojke, nije imala igrača koji bi povukao kada je najpotrebnije.

U nastavku utakmice razigrao se i centar domaćina Kajl Hajns, pa je pitanje pobednika bilo rešeno dva, tri minuta pre kraja.

Najistaknutiji igrač utakmice bio je plejmejker CSKA Miloš Teodosić sa 23 poena i po pet skokova i asistencija, dok je Kajl Hajns dodao 21, a Nikita Kurbanov postigao je 13. U ekipi Zvezde istakli su se Kvinsi Miler i Stefan Jović sa po 14 poena, dok je Tarens Kinsi postigao 11.

PROČITAJTE TOK MEČA!

20. minut - Trojka Dangubića, druga na meču - 42:38. Posle prvog poluvrmena - 44:40.

18. minut - Hajns nezaustavljiv ispod koša - 37:31.Kinsi koš i faul, ne da se Zvezda - 37:34. Teo ne zna za promašaj, 39:34. Cirbes opet pogađa sa linije slobodnih bacanja, još uvek bez koša iz igre - 39:35.

13. minut - Štimac odličan ispod koša - 27:24. Kakva rampa Milera, u kontri SImonovića pogađa - 28:26.

Uz našeg asa, najveća opasnost je Francuz Nando de Kolo. Ukoliko njih dvojica budu zaustavljeni, četa Dejana Radonjića bi mogla do senzacije.

U taktu muzike iz filma "300", u Zvezdi najavljuju bitku za Moskvu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

KKCZ: Karte za CSKA od petka

Izvor: B92, 13.Apr.2016, 19:02

Košarkaški klub Crvena zvezda objavio je da će prodaja karata za treću utakmicu četvrtfinala Evrolige sa moskovskim CSKA početi u petak. CSKA je slavio u prvom meču sa 84:74, a drugi se igra u četvrtak od 19 časova u Moskvi.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.