Teo Papalukas ostao samo želja Crvene zvezde

Izvor: Sportski Žurnal, 30.Avg.2012, 20:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teo Papalukas ostao samo želja Crvene zvezde

Pregovori između Tea Papalukasa i Crvene zvezde tek što su počeli, a po poslednjim informacijama već su zamrznuti i izvesno je da od dogovora neće biti ništa.
Menadžer iskusnog organizatora igre je istakao da je prioritet njegovog klijenta igranje u Evroligi, a da će o drugim ponudama razmišljati samo ako ne bude zainteresovanih timova iz evropskog krema.
Time je Crvena zvezda praktično stavljena na čekanje, a to nije situacija koja joj odgovara. Crveno-beli >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << su već digli ruke od angažovanja Papalukasa i bacili se u poteru za drugim rešenjem na poziciji organizatora igre.
Teoretski može da se desi da se pregovori ponovo aktiviraju, ako Papalukas ne pronađe evroligaški angažman, a da Crvena zvezda do tada ne dovede plejmejkera. Ipak, gotovo je nemoguće da ova kombinacija prođe.
Šanse da Crvena zvezda dovede Stefana Markovića takođe su svedene na minimum. Prema poslednjim informacijama iz Španije, Valensija nema nameru da ga pusti, a izlaza iz ugovora nema.
Ali, na Malom Kalemegdanu nisu zabrinuti. Nastavljaju poteru za organizatorom igre, ali sa ograničenjem da ne bude Amerikanac, pošto su dvojica već potpisani.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.