Tadić:Napredak Crvene zvezde važan za celu Srbiju

Izvor: Studio B, 27.Maj.2011, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić:Napredak Crvene zvezde važan za celu Srbiju

Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio da je napredak Crvene zvezde veoma važan, ne samo za domaći sport već i za celu zemlju.

"Od ogromne važnosti je da Crvena zvezda napreduje, jer to nije značajno samo za sport, već i za Srbiju. Naša država nema mnogo prepoznatljivih brendova u svetu, a jedan je svakako Crvena zvezda", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << je Tadić novinarima prilikom obilaska stadiona crveno-belih.

On je rekao da, kao navijač, nije zadovoljan stanjem u srpskom fudbalu. "Stanje u srpskom fudbalu je loše, ali to kažem kao navijač, jer zbog pravila Fife ne smem da se mešam u sport", naveo je predsednik Srbije i podsetio da je i Evropska fudbalska unija (Uefa) zatražila energičnu borbu protiv negativnih stvari u srpskom fudbalu.

"Bilo bi tragično da nas izbace iz evropskih i svetskih saveza. Ogroman uticaj u srpskom fudbalu imaju Crvena zvezda i Partizan", istakao je Tadić. On je rekao i da je neophodno da se poboljša fudbalska infrastruktura u zemlji.

"Bilo bi dobro da ovaj stadion bude još lepši i moderniji, ali i da bude regulisano pitanje vlasništva. Ne mora samo država da radi na tome, ne treba da podstičemo atmosferu u društvu da država rešava sve problem. Toga nema nigde", kazao je Tadić.

On je dodao i da često prilikom razgovora s političarima iz zemalja bivše Jugoslavije čuje da neki od njih i dalje navijaju za Zvezdu ili Partizan, ali da to neće javno da kažu.

Predsednik Srbije posetio je danas Crvenu zvezdu u čast proslave 20. godišnjice od osvajanja titule prvaka Evrope.

Dojava o bombi na Marakani bila lažna

Dojava o bombi na stadionu Crvene zvezde bila je lažna, rečeno je u MUP-u Srbije nakon pregleda objekta. Policijski pregled završen je oko 13.40 sati.

Dojava je stigla uoči posete predsednika Srbije Borisa Tadića. Tokom noći, zidovi stadiona ispisani su parolama protiv Tadića. Najveći deo grafita je već prekrečen, ali su pojedini još vidljivi.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tadić: Naš fudbal? Loše, loše, loše... VIDEO

Izvor: S media, 27.Maj.2011

Predsednik Srbije Boris Tadić ocenio je tokom današnje posete Fudbalskom klubu Crvena zvezda da je stanje u srpskom fudbalu veoma loše. ..- Loše, loše, loše.. To je sve što mogu da kažem kao navijač, jer kao predsednik i političar, po pravilima FIFA i UEFA, ne smem da komentarišem stanje...

Nastavak na S media...

Napredak Zvezde važan za Srbiju

Izvor: Beta, 27.Maj.2011

BEOGRAD, 27. maja 2011. (Beta) - Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je danas da je napredak Crvene zvezde veoma važan, ne samo za domaći sport već i za celu zemlju..."Od ogromne važnosti je da Crvena zvezda napreduje, jer to nije značajno samo za sport, već i za Srbiju. Naša država nema...

Nastavak na Beta...

Lukić nije odbranio penal Tadiću VIDEO

Izvor: S media, 28.Maj.2011, 01:15

Predsednik Srbije, Boris Tadić nije mogao da se suzdrži, a da ne pikne loptu u jučerašnjoj poseti "Marakani". ..Posle posete službenim prostorijama i trofejnoj sali Crvene zvezde, Boris Tadić je sa domaćinima sišao i do terena najvećeg srpskog stadiona...I predsednik Tadić je pomalo "Delija"..Noletu...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.