TSC nezadrživo grabi ka Evropi!

Izvor: Sportske.net, 31.Maj.2020, 19:38

TSC nezadrživo grabi ka Evropi!

Izvanredna partija ekipe iz Bačke Topole na startu završnice sezone i potvrda ozbiljne kandidature za izlazak na evropsku scenu.

Uz šampionsku ekipu Crvene zvezde, najubedljiviju pobedu u 27. kolu Linglong Supelige ostvarila je ekipa TSC-a.

Tim koji sa klupe predvodi Zoltan Sabo danas je kao domaćin deklasirao ekipu Javor Matisa rezultatom 6:1 i dodatno se učvrstio na četvrtom mestu na tabeli, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sa samo tri boda manje od trećeplasirane Vojvodine.

Domaćin je poveo već u petom minutu golom Silađija, a šesnaest minuta kasnije prednost je duplirao iskusni Janko Tumbasević - 2:0.

To je bio rezultat prvog poluvremena, a u nastavku prava kanonada golova.

Đuro Zec je u 48. minutu povisio na 3:0, a četvrti gol delo je Nenada Lukića u 65.minutu.

Deset minuta kasnije Nikola Petkovićpostiže počasni gol za Ivanjičane, ali do kraja još po jedan gol Silađija i Zeca, za konačnih 6:1 u korist TSC-a.

Posle ovog poraza, Javor Matis je ostao na 13. mstu sa 24 osvojena boda.

-

-    Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Oni su buduće zvezde prelaznog roka? Tri kola pre kraja, TSC ima dva najbolja strelca Superlige!

Izvor: Sportske.net, 31.Maj.2020

Zajedno su postigli više od 54% golova svoje ekipe u ovoj sezoni Superlige...Gde je stala pre pandemije, ekipa TSC-a nastavila je i u prvom kolu posle pandemije koronavirusa...Danas je tim iz Bačke Topole deklasirao ekipu ivanjičkog Javor Matisa sa 6:1, a svoje golgeterske serije nastavili su i Vladimir...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.