Izvor: HotSport.rs, 31.Avg.2016, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRANSFER NA MARAKANI: Vujaklija potpisao za Zvezdu, ali neće za nju zaigrati! (VIDEO)

Zvezda se dogovorila i potpisala saradnju sa Srđanom Vujaklijom, ali…

U samom finišu prelaznog roka, ipak je Crvena zvezda uspela da dogovori i jedan transfer u suprotnom smeru, odnosno, dolazak na Marakanu.
Kao što se danima unazad pričalo, Srđan Vujaklija je potpisao za Crvenu zvezdu, ali on neće odmah obući crveno-beli dres srpskog šampiona.
Naime, kako ‘Mondo’ prenosi, Zvezda >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << je odlučila da iskoristi to što njemu ističe ugovor sa Borcem iz Čačka u decembru, pa će se tek tada aktivirati danas potpisan predugovor.
BOMBA U SMIRAJ PRELAZNOG ROKA: Fudbaler Zvezde u Dinamu iz Zagreba?! (FOTO)
Tako će Vujaklija u Zvezdu doći bez obeštećenja, a do tada će, ako ne dođe do većih preokreta, Hugo Vijeira predvoditi napad crveno-belih ove jeseni.
Evo zašto je Srđan Vujaklija dobio nadimak ‘prva violina Superlige’:

(Izvor: youtube / HB BROS)
The post TRANSFER NA MARAKANI: Vujaklija potpisao za Zvezdu, ali neće za nju zaigrati! (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.