TONČEV GA UBEDIO: Bivši igrač Zvezde i Partizana prešao u RADNIČKI IZ NIŠA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2020, 01:10

TONČEV GA UBEDIO: Bivši igrač Zvezde i Partizana prešao u RADNIČKI IZ NIŠA!

Veliko pojačanje za Nišlije.

Petar Đuričković, nekadašnji igrač Partizana i Crvene zvezde vratio se u Srbiju posle epizode u Grčkoj i pojačao je niški Radnički. Klub je to objavio putem svojih naloga na internetu u sredu popodne, uz fotografiju Đuričkovića sa šalom niškog kluba.

- Posle nekoliko razgovora sa prvim čovekom Radničkog Ivicom Tončevom, prepoznao sam visoke >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ambicije za naredni period i kada mi je predočio plan razvoja kluba, brzo smo se dogovorili. Nadam se na obostrano zadovoljstvo - kaže Đuričković, a prenosi klub.

Dodaje da je mimo ponude kluba sa Čaira imao još nekoliko drugih.

- Imao sam nekoliko ozbiljnih ponuda i dva meseca unazad sam vagao i razmišljao gde da nastavim karijeru, ali nakon poziva Ivice Tončeva lako sam doneo odluku - rekao je Đuričković po dolasku u Niš.

A post shared by FK Radnički Niš (@fkradnickinis) on Sep 30, 2020 at 9:03am PDT

Kreće nova sezona za košarkaše Partizana. Večeras (20.45) gostuju Huventudu u prvom kolu Evrokupa, i nalaze se u ulozi autsajdera. Dvojka donosi kvotu 3,05, dok je kvota na domaćina 1,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Huventud - Partizan.

Među crno-belima je bio od 2016. kada je otišao upravo iz Radničkog za koji je igrao dve sezone kao senior.

Đuričković je jedno vreme bio i član Crvene zvezde, 2012. godine, a od trofeja ima jednu titulu prvaka s Partizanom i dva pehara Kupa.

Petar je jedno vreme bio i u Sopotu, a prošao je kroz fudbalsku školu kluba sa Čaira.

Upravo zato kaže da je Niš njegov grad, a Radnički njegov klub i veruje da će se brzo uklopiti u sistem rada trenera Radosalava Bataka.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Grčka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Nišlije rade punom parom, Radnički doveo još jednog bivšeg fudbalera Zvezde!

Izvor: Sportske.net, 01.Okt.2020

Zanimljivo pojačanje "Reala sa Nišave"...Seriju zanimljivih povrataka u srpski fudbal nastavio je Radnički iz Niša...Ekipa sa Čaira je vratila Petra Đuričkovića, a nakon njega stigao je još jedan bivši fudbaler Crvene zvezde...Radnički je potvrdio dolazak Aleksandra Kovačevića koji stiže...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.