TITULA KOJA HRABRI SVE U KLUBU: Crvena zvezda ima ozbiljnu budućnost

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2021, 17:31

TITULA KOJA HRABRI SVE U KLUBU: Crvena zvezda ima ozbiljnu budućnost

Iako su najmlađi u prvenstvu, pokazali su karakter i kvalitet

Omladinska selekcija Crvene zvezde osvojila je titulu šampiona Srbije dva kola pre kraja. Crveno-beli su postigli najviše, a primili najmanje golova. Uspeh dobija dodatno na težini kada se ima u vidu da je ekipa bila najmlađa u prvenstvu.

Direktor Zvezdine fudbalske akademije Dragan Mladenović je istakao da je rezultat došao kao nagrada za kvalitetan rad u prethodnih nekoliko godina.

Blizu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je titule Atletiko, baš blizu. A biće još bliže ako danas (18.30) pobedi Osasunu kod kuće - kvota na keca je 1,25, a na kombinaciju 1&3+ 1,98. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Atletiko Madrid - Osasuna.

- Borili smo se tokom čitave sezone. Prioritet nam nije bilo osvajanje šampionske titule, već razvoj igrača. Mogu da kažem da smo u tome u potpunosti uspeli i da su najbolja deca u Crvenoj zvezdi. Rezultat je došao kao posledica rada u prethodnih 3-5 godina. Bilo je dosta debitanata, tri igrača koja su 2005.godište, kao i nekolicina njih 2004. - naglasio je Mladenović.

 Direktor Omladinske škole je takođe dodao da Crvena zvezda ne treba da brine za svoju budućnost.

- Što se tiče njihove budućnosti u prvom timu, to je pitanje za ljude koji vode klub, pre svih sportskog direktora Mrkelu, trenera Stankovića i direktora Terzića. Moj, kao i zadatak svih ljudi koji rade u Omladinskoj školi je sprovođenje programa koji smo zacrtali. Radimo ono što je do nas, a ono što mogu sa sigurnošću da kažem je da Crvena zvezda ima ozbiljnu budućnost - smatra Mladenović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.