TEŠKO PROTIV PROLETERA: Evo šta je Vladan Milojević rekao o 100. pobedi na klupi Crvene zvezde

Izvor: Kurir, 02.Nov.2019, 19:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEŠKO PROTIV PROLETERA: Evo šta je Vladan Milojević rekao o 100. pobedi na klupi Crvene zvezde

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je posle današnje pobede nad Proleterom da je utakmica opravdala njegova očekivanja, kao i da ključni trenutak meča bio uvođenje drugog napadača u igru.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milojević: Ulaskom drugog špica se video naš kvalitet

Izvor: B92, 02.Nov.2019

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je posle pobede nad Proleterom da je utakmica opravdala njegova očekivanja..Crveno-beli su se mučili sat vremena u Novom Sadu, ali su na kraju pobedili Proleter 2:0 pogocima Matea Garsije i Ričmonda Boaćija...Milojević je istakao da ključni trenutak...

Nastavak na B92...

PUKLA STOTKA: Ovo je priča o Vladanu Milojeviću i kako se upisao u istoriju Crvene zvezde

Izvor: Kurir, 03.Nov.2019, 13:43

Vladan Milojević u subotu je, posle pobede nad ekipom Proletera (0:2), stavio pečat i potpis na 100. trijumf otkako je na klupi Crvene zvezde.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.