TENK NIJE IZ VUKOVARA Otkriveno odakle je stiglo borbeno oklopno vozilo

Izvor: 011vodič.com, 27.Avg.2019, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TENK NIJE IZ VUKOVARA Otkriveno odakle je stiglo borbeno oklopno vozilo

Na dan najvažnije utakmice za Crvenu zvezdu u sezoni, uoči meča koji odlučuje da li će crveno-beli drugu godinu zaredom da igraju Ligu šampiona, više se priča o tenku koji je u ponedeljak postavljen iza severne tribine na Zvezdinom stadionu, nego o samom meču!
Kladionica MaxBet nudi kvotu 2,50 na pobedu Crvene zvezde protiv Jang Bojsa.
Pravu buru je izazvalo postavljanje borbenog oklopnog vozila >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << kod stadiona, posebno što se provlačila informacija da je ono stiglo iz Vukovara. Međutim, nije. Reč je o vozilu koje je kupljeno na Vojnom otpadu na jugu Srbije.
– To nije vozilo iz Vukovara. Reč je o rashodovanom tenku kupljenom na vojnom otpadu na jugu Srbije. Vozilo nema motor, niti je operativno u bilo kom smislu – napisao je novinar TV Nova, Vibor Vlainić na Tviteru, pozivajući se na izvore iz FK Crvena zvezda.
Inače, vest da je oklopno vozilo stiglo iz Vukovara izazvala je burne reakcije kod Hrvata. U ceo slučaj se “umešala” i policija, pa je utvrđeno da nije reč o tenku, već o maketi…
Recimo i to da je tenks dobio novi izgled preko noći. Sada je u crveno-belim bojama…
Pitali smo @crvenazvezdafk odakle je tenk koji je postavljen ispred stadiona Marakana. Evo što kažu:
To vozilo nije iz Vukovara. Riječ je o rashodovanom tenku kupljenom na vojnom otpadu na jugu Srbije. Vozilo nema motor niti je operativno u bilo kom smislu.@DNEVNIKhr @golhr
— Vibor Vlainić (@VlainicNovaTV) August 27, 2019
Policija pregledala Zvezdin tenk!
REAKCIJE Tenk samo Hrvatima trn u oku 
TEŠKA ARTILJERIJA ZA ŠVAJCARCE Na Marakanu stigao tenk! 


The post TENK NIJE IZ VUKOVARA Otkriveno odakle je stiglo borbeno oklopno vozilo appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TO JE TENK IZ VUKOVARA, SAMO FALI HRVATSKA ZASTAVA Hrvatski Domobran tvrdi: To je tenk koji sam u ratu zarobio SAMO SA NOŽEM!

Izvor: Kurir, 27.Avg.2019

Postavljanje tenka iz Vukovara ispred Marakane uoči revnaš meča Zvezde i Jang bojsa podigao je veliku prašinu u javnosti. Osim što je podelio publiku u Srbiji, ovaj potez čelnika crveno-belih izazvao je veliku buru i u komšiluku. 

Nastavak na Kurir...

Zvezda prodala Bena u Emirate

Izvor: 011vodič.com, 28.Avg.2019, 12:54

Bio je junak prošlogodišnjeg pohoda na Ligu šampiona. Ovog leta se ne baš slavno oprostio od Crvene zvezde. El Fardu Ben je protiv Jang Bojsa odigrao poslednje minute u crveno-belom dresu. Prema posanju Telegrafa, novi klub reprezentativca Komorskih Ostrva je Al Vahda iz Ujedinjenih Arapskih Emirata....

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.