Svetislav Pešić: Sa Linom bismo bili efikasniji u napadu

Izvor: Njuz.net, 20.Feb.2012, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svetislav Pešić: Sa Linom bismo bili efikasniji u napadu

Napomena: Ova vest je šaljive prirode
Zvezdi bi dobro došao košarkaš koji će, uz minimalnu zaradu, beležiti 30 poena po meču

BEOGRAD, 20. februar 2012, (Njuz) - Prvi strateg košarkaškog kluba Crvena zvezda Diva, Svetislav Pešić, izjavio je da je oduševljen partijama koje Džeremi Lin pruža u dresu NBA ligaša Njujork Niksa i napomenuo da bi ovakav igrač u mnogome pomogao klubu sa Malog Kalemegdana.
- Džeremi >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << Lin je tip igrača kakav nam fali u timu. Gledao sam nekoliko poslednjih utakmica Njujorka i prosto je neverovatno kako taj čovek igra. Njegovim dolaskom u naše redove, značajno bismo popravili efikasnost - rekao je Pešić na konferenciji za štampu nakon finalne utakmice kupa Radivoja Koraća.
- Zvezdi fali jedan igrač koji će, uz minimalnu zaradu, biti u stanju da ubaci 30 poena po utakmici i zabeleži desetak skokova. Sa takvim igračem bismo verovatno osvojili domaće prvenstvo, a možda i obezbedili ulazak u top 16 najelitnijeg takmičenja u Evropi – rekao je Pešić i napomenuo da će, u slučaju lokauta u NBA ligi sledeće sezone, ovaj klub ponuditi Linu kapitensku traku, apartman u hotelu Šumadija, Škodu fabiju, kao i vlasnički udeo u klubu.
Pešić je izjavio da je ovaj klub već poslao skaute u Blok 70 na Novom Beogradu u nadi da će pronaći igrača sličnog profila koji će pomoći klubu sa Malog Kalemegdana.
Uroš Bogdanović
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Nju Jork

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.