Svaka čast za Nišlije - Objavili kako izgleda ugovor o transferu Pavkova! (foto)

Izvor: Sportske.net, 14.Jan.2017, 23:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svaka čast za Nišlije - Objavili kako izgleda ugovor o transferu Pavkova! (foto)

Na svom zvaničnom sajtu Radnički iz Niša je objavio i kako izgleda ugovor između Crvene zvezde i Radničkog iz Niša o transferu Milana Pavkova.

Milan Pavkov je prešao u redove Crvene zvezde, ugovor je zaključen, a ono što je veoma zanimljivo i što nemamo prilika da vidimo često ni u evropskom fudbalu, Radnički iz Niša je objavio na svojoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << zvaničnoj internet stranici kako izgleda taj ugovor.

Prema tom ugovoru, Radničkom će biti isplaćeno od Crvene zvezde 300 hiljada evra, uz 30% od narednog transfera.

Takođe, u Članu 6 ugovora stoji da bi igrač Crvene zvezde, Stefan Ilić, mogao da pređe u Radnički iz Niša bez ikakvog obeštećenja, samo ukoliko on bude saglasan sa tim prelaskom.

Pogledajte u nastavku i kako izgleda taj ugovor koji je objavljen na zvaničnom sajtu Radničkog iz Niša.

foto: fkradnickinis.rs

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.