Svadja na promociji knjige o derbiju

Izvor: Beta, 20.Apr.2015, 13:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svadja na promociji knjige o derbiju

BEOGRAD, 20. aprila 2015. (Beta) - Promociju knjige o "Derbi, moj derbi - Mnogo smo jači", koja je u ponedeljak održana u Hotelu "Cepter" u Beogradu, obeležio je sukob legendarnog fudbalera Crvene zvezde Vladimira Petrovića sa koautorom Božom Koprivicom.

Opširno uvodno izlaganje Koprivice, u kojem je u nekoliko prilika negativno govorio o Zvezdi, Vladimir Petrović Pižon je prekinuo sa "skrati malo".

Nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << toga su njih dvojica ušli u verbalni sukob, a potom je Pižon demonstrativno napustio pres salu hotela.

"Nije mi žao što je Pižon otišao, mora da pokaže strpljenje. Ali, ja ga i dalje poštujem kao igrača", rekao je posle toga Koprivica, koji je napisao deo knjige o Partizanu.

Koprivica je zajedno sa Vuletom Žurićem napisao knjigu o "večitim" derbijima fudbalera Zvezde i Partizana.

"Uspeo je da se posvadja sa Pižonom, što meni nikada nije uspelo", kazao je Žurić.

Pored autora, prisutnima je trebalo da se obrate legende dva kluba, medju kojima je bio i Pižon, ali su pričali samo Dušan Savić, Nenad Bjeković, i Momčilo Vukotić.

Knjiga "Derbi, moj derbi - Mnogo smo jači" predstavljena je kao slanje "pozitivne poruke da je derbi najveći praznik srpskog sporta" i da se pozove na "zdrav rivalitet i istakne da nasilju bilo koje vrste ili huliganstvu nije mesto na stadionima".

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.