Superliga - Zvezda rutinski protiv Napretka, neka se spreme Parižani! (video)

Izvor: Sportske.net, 08.Dec.2018, 22:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Superliga - Zvezda rutinski protiv Napretka, neka se spreme Parižani! (video)

Zaslužena pobeda "Crveno-belih".

Fudbaleri Crvene zvezde ostvarili su ubedljivu pobedu protiv Napretka iz Kruševca pošto su na svom terenu pobedili rezultatom 3:0.

"Crveno-beli" su opravdali ulogu favorita na današnjem meču i uspeli da povedu već u 13. minutu preko Veljka Simića. Njegov pogodak možete pogledati OVDE.

Nastavila je Zvezda sa opasnim napadima preko Pavkova, Bena i Ebisilija, ali rezultat se do kraja poluvremena nije menjao.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Krenula je ekipa Milorada Kosanovića hrabro od starta drugog dela meča, međutim fudbaleri domaće ekipe su brzo ponovo preuzeli terensku inicijativu, te uspeli da udvostruče prednost u 61. minutu uz pomoć Veškovca koji je postigao nesrećan autogol.



U tim trenucima je bilo jasno da će šampion Srbije ostvariti novu pobedu, a nju je potvrdio Ben koji je savladao Petrovića u 79. minutu meča.



Gol je postigao i Boaći koji je kasnije ušao u igru, ali je on bio poništen zbog ofsajda.

Tako je ekipa Vladana Milojevića napravila sjajnu uvertiru pred poslednji meč grupne faze Lige šampiona sledeće nedelje kada će dočekati Pari Sen Žermen.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Kruševac

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.