Izvor: TvojPortal.com, 04.Feb.2012, 11:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šumadinci bi da skinu Zvezdu

Izvor: pressonline
Srpski derbi u Šumadiji! Košarkaši kragujevačkog Radničkog dočekuju danas (17.00, Arena sport) Crvenu zvezdu u derbiju 21. kola regionalne lige.



„Šumadinci" su već skinuli skalp Partizanu, a veruju da bi danas mogla da padne i Zvezda u prepunom „Jezeru", dok s druge strane igrači Zvezde imaju ambicije da >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << ostvare i treći trijumf na gostovanjima u novoj godini.

Trener Zvezde Svetislav Pešić ceni ekipu Radničkog i veruje da će ovo biti veoma zanimljiv duel.

- Za ovu utakmicu smo se pripremali uobičajeno, kao i za svakog drugog rivala, ali ovo će svakako biti dosta težak meč za nas, jer se radi o kvalitetnom protivniku - kaže Pešić za Pres.

On je istakao da poraz Kragujevčana na svom terenu od Širokog ne znači da su „šumadinci" u krizi, ali dodaje da to ne odgovara crveno-belima.

- Nikako nam ne ide naruku to što je Radnički izgubio od Širokog kod kuće. Pre svega treba znati da je Široki odličan tim, a nema nikakav imperativ pobede.

S druge strane, to nama otežava jer će sada igrači Radničkog biti mnogo koncentrisaniji za meč s nama. Naravno, drugačije je kada dolazi Zvezda u „Jezero" i kada je tu Široki, tako da očekujem dosta publike na tribinama i dobru atmosferu. Na sreću, nemamo nekih većih problema sa povredama - objasnio je Pešić.

Kragujevčani se uoči ovog kola nalaze na sedmom mestu regionalne lige sa po devet pobeda i poraza i koš-razlikom -2. Trijumf nad crveno-belima bi ih pomerio do petog mesta i aktivne borbe za izlazak u Evrokup.
Opsirnije procitajte na ovom linku.

kosarkazvezdaradnickiABA liga
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Kragujevac

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.