Sukob grobara i delija posle meča na Marakani!

Izvor: Sportske.net, 11.Mar.2018, 23:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sukob "grobara" i "delija" posle meča na "Marakani"!

Beogradski mediji javljaju da je nedugo po završetku poslednje utakmice 27. kola Super lige došlo do obračuna navijača Crvene zvezde i Partizana u Karađorđevom parku.

Navijači Crvene zvezde i Partizana sukobili su se večeras oko 21 čas u Karađorđevom parku koji se nalazi u neposrednoj blizini Veterinarskog fakulteta.

"Telegraf" prenosi da je do sukoba došlo nedugo po završetku meča >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Crvena zvezda - Napredak i da se unutar samog Parka dogodio obračun.

U sukobu je učestvovalo oko 30 navijača a korišćene su baklje i kaiševi.

Žandarmerija je brzo reagovala i krenula u akciju privođenja vinovnika incidenta koji se dogodio nedaleko od Hrama Svetog Save gde se prošle godine takođe dogodio veliki obračun "delija" i "grobara".

Crvena zvezda je u poslednjoj utakmici 27. kola Super lige večeras remizirala sa Napretkom na svom stadionu a sukob je očito usledio u momentu kada su se pristalice crveno-belih vraćale sa stadiona "Rajko Mitić".
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Opšta tuča navijača u Beogradu, jedan izboden!

Izvor: Mondo, 11.Mar.2018

Opšta tuča Delija i Grobara kod Karađorđevog parka - letele baklje, sevali kaiševi, a onda je usledila panična jurnjava oko Hrama svetog Save. Navijač izboden nožem, javljaju beogradski mediji...Foto: Mondo/Stefan Stojanović..Velika tuča navijača Zvezde i Partizana dogodila se nešto pre 21...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.