Sudije ispod proseka, ali samo ovu odluku SVI KOMENTARIŠU: Viđa se samo jednom u životu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jan.2024, 00:49

Sudije ispod proseka, ali samo ovu odluku SVI KOMENTARIŠU: Viđa se samo jednom u životu (VIDEO)

Izuzetno bitan momenat.

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Partizan u meču 18. kola ABA lige sa 88:86, i tako slavili u Večitom derbiju.

Iako su Crveno-beli vodili od prve do maltene poslednje sekunde, u jednom momentu čak i sa 21 poenom razlike, Partizan je imao šut za pobedu.

Ipak, jedan detalj u samoj završnici treće četvrtine podigao je mnogo bure. Partizan je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u tim momentima bio u žestokom naletu, a na sudijske odluke besni su navijači oba tima.

Konkretno, u tokom ovog kontranapada Partizana Naneli je pogodio trojku, ali se ona nije važila jer je sudija dosudio tehničku grešku Janisu Sferopulosu.

Tehnička Sferopulosa. pic.twitter.com/ATl8witNjs

— Sportcomm (@Sportcomm2) January 28, 2024

Bila je ovo zaista situacija koja se retko viđa u košarci, koš crno-belih nije priznat, a nastavak susreta bio je izuzetno dramatičan.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Crveno-bela "samba"

Izvor: B92, 29.Jan.2024

Košarkaši Crvene zvezde su savladali Partizan 88:86 na domaćem terenu, u okviru 18. kola ABA lige i tako dodatno utvrdili prvo mesto na tabeli...Ovo je druga uzastopna pobeda crveno-belih u "večitim" derbijima, pošto su upisali pobedu i u Evroligi 4. januara, slavili su takođe pred domaćom publikom,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.