Stručna analiza - Do koliko će Radonjić brojati ove sezone? (video)

Izvor: Sportske.net, 25.Jul.2018, 21:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stručna analiza - Do koliko će Radonjić brojati ove sezone? (video)

Ponovo će se javiti sketici, ali ovo je poruka koja stiže od trenera Crvene zvezde koji dobro zna o čemu priča.

Krilni fudbaler Crvene zvezde Nemanja Radonjić izrastao je u junaka prvog meča drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona sa Suduvom.

Nišlija je sa dva gola vodio Zvezdu do ubedljivom trijumfa (3:0), a zanimljivo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je da je nakon prvog poluvremena dobio "prekor" od pomoćnog trenera Milana Kosanovića.

"Bićeš igrač kad na jednoj utakmici postigneš bar dva gola", kazao je Kosanović prvotimcu crveno-belih.

Na startu drugog dela - BOMBA! Nemanja Radonjić postiže drugi gol i treči u zagrljaj pomoćniku Vladana Milojevića.

"Radonjiću se dešavalo ranije da 'povuče ručnu' kada postigne gol, da se time zadovolji. Svima nama u stručnom štabu zato je bilo mnogo drago što se i drugi put upisao u strelce. Ne samo zato što je dao mnogo lep i značajan gol, već zbog toga što sve više pokazuje da sazreva kao fudbaler", prenose "Novosti" reči Milana Kosanovića.

Prethodne sezone Nemanja Radonjić je postigao sedam golova, dva u Evropi, a Milan Kosanović smatra da bi, iako nije klasičan špic, krilni napadač mogao da stigne do 20 golova u jednoj sezoni.

"Iako nije klasičan centarfor, njegovi kapaciteti i mogućnosti su da po sezoni postiže između 15 i 20 pogodaka. Njegov zaštitni znak su brzina i prodori po boku, ali sve je posvećeniji i drugim zadacima i sve se češće dešava da ono što radi na treninzima pokazuje i na utakmicama. Sledeći izazov je het-trik", zaključio je Kosanović.

Šansu da odgovori na sledeći izazov pomoćnog trenera Crvene zvezde Nemanja Radonjić će imati sledeće srede u Litvaniji. Mada, pošto je Zvezda već zakoračila u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, verujemo da navijači ne bi imali ništa protiv ako bi Radonjić sačuvao municiju za sledećeg rivala.


Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ebisilio: "Svi želimo Ligu šampiona, Radonjić zlata vredan!"

Izvor: Sportske.net, 26.Jul.2018, 12:25

Holanđanin nije krio oduševljenje momkom iz Niša...Jedan od najzapaženijih u pobedi Crvene zvezde nad Suduvom bio je Lorenco Ebisilio...On je u intervjuu za sajt "Crveno-belih" istakao važnost učešća u Evropi, ali i apostrofirao jednog saigrača kao vrlo bitnog za ceo tim......."Uvek je lepo...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.